TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay'da yolcu ve minibüs şoförü arasında çıkan kavgada şoförün kulağı koparıldı

Hatay'ın Erzin ilçesinde meydana gelen olayda, minibüs şoförü Şefik Vural, bir yolcunun hakaretine uğrayarak şiddetli bir saldırıya maruz kaldı. Saldırı sonucu Vural'ın kulağı koparken, olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri de dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 12:44
Kaynak: İHA
Hatay'da yolcu ve minibüs şoförü arasında çıkan kavgada şoförün kulağı koparıldı

Minibüs şoförü Şefik Vural, 31 Temmuz'da saat 16.00'da Erzin-Adana seferine çıkmak üzere aracına son anda binen bir yolcudan ücretini talep etti. Yolcu, Vural'a 'al lan' şeklinde yanıt verdi. Bu hakaret üzerine Vural, 'hayırdır' diyerek karşılık verdi ve yolcunun küfürlü tepkisiyle karşılaştı.

Yolcu H.T., Vural’a şiddet uygulayarak onu yaklaşık 9 yerinden ısırdı ve darp etti. Boğuşma sırasında Vural’ın kulağı koptu. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntülerde H.T.'nin minibüs şoförünün cebinden düşen parayı alıp cebine koyduğu da görüldü.

Saldırının ardından Vural, Adana'da hastaneye kaldırıldı ancak kulağı dikilemedi çünkü sürenin geçtiği belirtildi. Vural, 10 gün sonra yeniden ameliyat olacak. Saldırgan H.T., adli makamlarca tutuklandı. Ayrıca, H.T.'nin birkaç gün önce başka bir vatandaşı da ısırdığı ve 5 dikiş attırdığı öğrenildi.

Şefik Vural ve Erzin Minibüs Kooperatifi'nden Açıklamalar

Şefik Vural, olayla ilgili olarak şunları söyledi: "Adana'ya saat 4'te seferim vardı. 5 dakika kala arabayı çalıştırdım, hareket etmeden önce bir kişi daha geldi. Kapıyı açtım ve Adana'ya gideceğini söyleyerek bindi. Ücreti sorduğumda ‘al lan’ diyerek parayı verdi. Ben de ‘hayırdır’ deyince küfür etti. Boş bulunduğum anda çok süratli şekilde yumruk attı. Ondan sonra üstüme çullandı. Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve yumrukladı. Kulağımı ısırarak kopardı. En sonunda arkadaşlarım geldi. Arkadaşlarım aşağı indirirken benim elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım."

Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük, saldırıyı kınayarak, "Olayı yatıştırmaya çalışsak da Şefik Vural isimli şoför arkadaşımızın kulağı kopuyor. Isırarak kulağını koparıyor, şoförün kafasını direksiyona vuruyor. Hastanede kulağı dikemediler, Adana'ya gitti orada da zaman geçtiği için kulağı dikemediler. 10 gün sonra kulağından ameliyat olacak. Arkadaşımız bu talihsiz olayı yaşadı" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.