TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#şoför

İLKHABER-Gazetesi - şoför haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, şoför haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Adana'da mezarlık seferi tartışmasında cinayet: 1 ölü, 3 yaralı Haber

Adana'da mezarlık seferi tartışmasında cinayet: 1 ölü, 3 yaralı

Adana'nın Seyhan ilçesinde mezarlığa ücretsiz sefer sırası nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitti. Kavga sırasında araya giren Metin Zorluer (68), pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olayda 3 kişi de yaralanırken, polis ekipleri olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına alarak tutukladı. Olay nasıl gelişti? Olay, 14 Eylül günü Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde bulunan minibüs durağında yaşandı. İddiaya göre, durakta çalışan şoförler Selçuk Keklik ve Onur Nefis arasında mezarlığa ücretsiz sefer sırası nedeniyle tartışma çıktı. Kavgayı gören Metin Zorluer, durumu sakinleştirmek amacıyla araya girdi. Bu sırada Hakan Keklik (46), kavga yerine pompalı tüfekle gelerek rastgele ateş açtı. Ateş sonucu Zorluer karın ve göğüs bölgesinden ağır yaralanırken, diğer şoförler Emre S., Volkan V. ve Fethi S. de çeşitli yerlerinden yaralandı. Metin Zorluer kurtarılamadı Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere sevk etti. Ancak Metin Zorluer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı diğer kişilerin ise hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Şüpheliler kaçarken yakalandı Adana Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan Hakan Keklik ve diğer şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin saklandıkları yeri tespit etti. Hakan Keklik'in yanı sıra Cüneyt Keklik (51), Selçuk Keklik (37), Efekan Keklik (19), Recep Nefis (35) ve Onur Nefis (40) de kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. "Sevdiğim biriydi" dedi İfadesinde pişman olduğunu belirten Hakan Keklik, "Böyle olmasını istemezdim. Sevip saydığım biriydi, hangi ara oldu anlamadım. Kendisine ve diğer yaralılara karşı bir kastım yoktu" dediği öne sürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

'Salak Şoför' kimdir? Neden tepki gösterdi? Haber

'Salak Şoför' kimdir? Neden tepki gösterdi?

Antalya’da halk otobüsü şoförü olarak çalışan Barış Özer, Google’da “salak şoför” araması yapıldığında karşısına çıkan sonuçlardan dolayı mağduriyet yaşıyor. 5 yıl önce otobüste bulduğu, içinde 30 bin lirayı geçkin para olan cüzdanları sahiplerine teslim eden Özer, bu nedenle sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlara maruz kalmıştı. Şimdi ise Google arama sonuçlarında hâlâ bu ifadeyle anılmasına tepki gösteriyor. Barış Özer, arama motorunda bu ifadeyle fotoğraflarının çıkmasından rahatsız olduğunu belirterek, “Akıllı, dürüst, vicdanlı şoför olarak çıkmak istiyorum” dedi. Özer, yıllar önce yaptığı bu iyiliğin ardından “Salak mısın?” şeklindeki yorumlarla karşılaşmış, ancak bu duruma verdiği tepki Google algoritmaları tarafından yeniden gündeme taşınınca, “salak şoför” ifadesiyle eşleştirilen fotoğrafları arama sonuçlarında yer aldı. Olayın üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen bu durumun devam etmesinden dolayı mağduriyet yaşadığını belirten Özer, “O kelimeyi söylemek istemiyorum ne olduğunu, çünkü söyledikçe daha da çoğalıyor” diyerek, bu algının düzeltilmesini istedi. Google’a seslenen Özer, “Ben akıllı şoförüm. İnsanlık yaptık, buna kötü yorum yapılmaması lazım” şeklinde konuştu. Özer, mağduriyetinin giderilmesini talep ederek, arama sonuçlarında olumlu bir şekilde yer almak istediğini belirtti.

Hatay'da yolcu ve minibüs şoförü arasında çıkan kavgada şoförün kulağı koparıldı Haber

Hatay'da yolcu ve minibüs şoförü arasında çıkan kavgada şoförün kulağı koparıldı

Minibüs şoförü Şefik Vural, 31 Temmuz'da saat 16.00'da Erzin-Adana seferine çıkmak üzere aracına son anda binen bir yolcudan ücretini talep etti. Yolcu, Vural'a 'al lan' şeklinde yanıt verdi. Bu hakaret üzerine Vural, 'hayırdır' diyerek karşılık verdi ve yolcunun küfürlü tepkisiyle karşılaştı. Yolcu H.T., Vural’a şiddet uygulayarak onu yaklaşık 9 yerinden ısırdı ve darp etti. Boğuşma sırasında Vural’ın kulağı koptu. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntülerde H.T.'nin minibüs şoförünün cebinden düşen parayı alıp cebine koyduğu da görüldü. Saldırının ardından Vural, Adana'da hastaneye kaldırıldı ancak kulağı dikilemedi çünkü sürenin geçtiği belirtildi. Vural, 10 gün sonra yeniden ameliyat olacak. Saldırgan H.T., adli makamlarca tutuklandı. Ayrıca, H.T.'nin birkaç gün önce başka bir vatandaşı da ısırdığı ve 5 dikiş attırdığı öğrenildi. Şefik Vural ve Erzin Minibüs Kooperatifi'nden Açıklamalar Şefik Vural, olayla ilgili olarak şunları söyledi: "Adana'ya saat 4'te seferim vardı. 5 dakika kala arabayı çalıştırdım, hareket etmeden önce bir kişi daha geldi. Kapıyı açtım ve Adana'ya gideceğini söyleyerek bindi. Ücreti sorduğumda ‘al lan’ diyerek parayı verdi. Ben de ‘hayırdır’ deyince küfür etti. Boş bulunduğum anda çok süratli şekilde yumruk attı. Ondan sonra üstüme çullandı. Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve yumrukladı. Kulağımı ısırarak kopardı. En sonunda arkadaşlarım geldi. Arkadaşlarım aşağı indirirken benim elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım." Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük, saldırıyı kınayarak, "Olayı yatıştırmaya çalışsak da Şefik Vural isimli şoför arkadaşımızın kulağı kopuyor. Isırarak kulağını koparıyor, şoförün kafasını direksiyona vuruyor. Hastanede kulağı dikemediler, Adana'ya gitti orada da zaman geçtiği için kulağı dikemediler. 10 gün sonra kulağından ameliyat olacak. Arkadaşımız bu talihsiz olayı yaşadı" dedi.

Hatay’da yolcu ile şoför arasında kavgada kulağını koparan saldırgan tutuklandı Haber

Hatay’da yolcu ile şoför arasında kavgada kulağını koparan saldırgan tutuklandı

Hatay'da yolcu ve minibüs şoför arasında ‘lan' kelimesi yüzünden yaşanan kavga güvenlik kamerasına yansırken olayda şoförün kulağını ısırarak koparan H.T. adli makamlarca tutuklandı. Görüntülerde, minibüs şoförüne saldıran yolcunun, şoförün cebinden düşen parayı alıp cebine koyduğu anlarsa hayrete düşürdü. Erzin ilçesinde minibüsçülük yapan Şefik Vural, aracıyla saat 16.00 Erzin-Adana seferine çıkacağı esnada aracına son anda bir yolcu bindi. Yolcudan ücretini vermesini isteyen Vural, ‘al lan' cevabıyla karşılık buldu. Bunun üzerine ‘lan' kelimesine tepki gösteren Vural, ‘hayırdır' cevabını verdi ve yolcunun küfürleriyle karşı karşıya kaldı. Duruma kızan H.T. isimli şahıs, Vural'a saldırarak minibüs şoförünü yaklaşık 9 yerinden ısırdı ve darp etti. Boğuşma esnasında kulağı kopan Vural'ın yardımına meslektaşları yetişti ve saldırgan şahsın zulmünden arkadaşları sayesinde kurtuldu. Vural'ın yolcunun saldırısına uğradığı ve H.T. isimli şahsın minibüs şoförünün cebinden düşen parayı alarak cebine koyduğu anlarsa güvenlik kamerasına yansıdı. Adana'da gittiği hastanede sürenin geçtiği için kulağı dikilemeyen Vural, 10 gün sonra yeniden ameliyat olacak. Olayı gerçekleştiren şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanırken aynı şahsın birkaç gün önce de başka bir vatandaşı yüzünden ısırdığı ve 5 dikiş atıldığı öğrenildi. "Arkadaşlarım aşağı indirirken benim elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu" Minibüs şoförü Şefik Vural, kulağının bir kısmını koparan şahsın cebinden düşen parayı da aldığını belirterek, "Adana'ya saat 4'te seferim vardı. 5 dakika kala arabayı çalıştırdım, hareket etmeden önce bir kişi daha geldi. Kapıyı açtım ve Adana'ya gideceğini söyleyerek bindi. Ücreti sorduğumda ‘al lan' diyerek parayı verdi. Ben de ‘hayırdır' deyince küfür etti. Boş bulunduğum anda çok süratli şekilde yumruk attı. Ondan sonra üstüme çullandı. Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve yumrukladı. Kulağımı ısırarak kopardı. En sonunda arkadaşlarım geldi. Arkadaşlarım aşağı indirirken benim elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım" dedi. Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük, meslektaşına yapılan saldırıyı kınayarak, "Olayı yatıştırmaya çalışsak da Şefik Vural isimli şoför arkadaşımızın kulağı kopuyor. Isırarak kulağını koparıyor, şoförün kafasını direksiyona vuruyor. Hastanede kulağı dikemediler, Adana'ya gitti orada da zaman geçtiği için kulağı dikemediler. 10 gün sonra kulağından ameliyat olacak. Arkadaşımız bu talihsiz olayı yaşadı" dedi.

Büyükşehir Belediyesi ile MEÜ iş birliğinde gerçekleştirilen eğitimde şoförler, hem teorik hem de uygulamalı ders alıyor Haber

Büyükşehir Belediyesi ile MEÜ iş birliğinde gerçekleştirilen eğitimde şoförler, hem teorik hem de uygulamalı ders alıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesinde hizmet veren şoförlere yönelik ileri sürüş teknikleri eğitimi sürüyor. Mersin Üniversitesi (MEÜ) iş birliğinde gerçekleştirilen eğitimde şoförler, hem teorik, hem de uygulamalı dersler alıyor. Mersin halkının daha konforlu ve güvenli seyahatinin sağlanması adına verilen eğitimler, şoförlerin mesleki bilgi ve gelişimine katkı sunuyor. Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren şoförlere yönelik eğitimlerini sürdürüyor. MEÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde belirli periyotlarda düzenlenen eğitimde şoförler teorik bilgilerini tazelerken, pratikte de ileri sürüş tekniklerini kavrıyor ve kullandıkları araçların özelliklerini daha iyi anlama fırsatı buluyor. Mersin halkının daha konforlu ve güvenli seyahat edebilmesi amacıyla verilen eğitimler, şoförlerin mesleki bilgi ve gelişimine de katkı sunuyor. İlk etapta teorik olarak reaksiyon, fren ve durma mesafesi, panik fren, sürüş teknikleri, emniyet kemeri, koltuk, direksiyon ayarları, frenli-frensiz parkur konularında eğitim alan şoförler, teorik eğitimleri MEÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlker Sugözü eşliğinde Toplu Taşıma Yerleşkesi’nde uygulamalı olarak tekrar etti. Teorik eğitimlerde konforlu ve güvenli sürüş tekniklerinin detaylı hatırlanmasının yanı sıra, sürüş sırasında yapılan hataların nasıl düzeltileceğine dair de bilgiler verildi. Pratik eğitimler; teorik bilgilerin pekiştirilmesinin yanı sıra, şoförlerin kullandıkları araçları daha iyi tanıması ve kullanımını kavramasını sağlıyor. "Vatandaş memnuniyetini ve kaliteyi artırmayı hedefliyoruz" Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü bünyesinde Eğitim ve Disiplin İşleri’nde görev yapan Levent Akar, ileri sürüş teknikleri eğitimiyle vatandaş memnuniyetini ve kaliteyi artırmayı hedeflediklerini söyledi. Akar, “Şu anda eğitim alan arkadaşlarımız, yaklaşık bir senedir Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’nde çalışıyor. Hem reflekslerini, hem de sürüş kalitesini artırmak amacıyla belediyemiz ve üniversite bünyesinde verilen eğitim, arkadaşlarımızın tecrübelerini artırıyor" dedi. "Yeterli olmayan sürücüler yeniden eğitimden geçiyor" MEÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Otomotiv Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sugözü de teorik eğitimi başarıyla bitiren sürücülerin, uygulamalı eğitim yaptıklarını ifade etti. Uygulama yaparken sürücünün reaksiyon tepkisi, süresi ve mesafesi, aynı zamanda frenleme süresi ve mesafesi, aracın durma mesafesi ile durma sürelerini tespit etiklerini dile getiren Sugözü, "Bir veri elde ediyor ve bu verileri kurumla paylaşıyoruz. Yeterli olmayan sürücüler yeniden eğitimden geçiyor. Amacımız daha konforlu ve güvenli bir sürüş sağlayabilmenin yanı sıra, yolcuları daha güvenli bir şekilde istedikleri noktalara ulaştırabilmek" diye konuştu. Şoförlere verilen eğitimin önemine işaret eden Sugözü, sürücüleri daha iyi düzeyde yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen bu uygulamanın diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini kaydetti. Şoförler, eğitimden memnun Eğitime katılan şoförlerden Sinem Hatun Aslan, aldıkları eğitimin katkısından bahsederek, “İnsanları oldukları duraklardan alıp, gidecekleri duraklara kadar daha konforlu, sağlıklı ve kaliteli bir şekilde ulaştırabilmek için bu eğitim çok faydalı oldu" dedi. Şoför Mahmut Tun da eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Aldığımız bu eğitimler sayesinde vatandaşlarımızı daha güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştırıyoruz" diye konuştu.

Trabzon'da dolmuşcular tarafından darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıkları o anları anlattı Haber

Trabzon'da dolmuşcular tarafından darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıkları o anları anlattı

Olay, dün Sürmene ilçesinin Çarşı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü'nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Kiraladıkları servise binerek yurda doğru yola çıkan 22 üniversite öğrencisini taşıyan minibüs, dolmuş şoförleri tarafından durduruldu. Dolmuş şoförleri tarafından araçtan çıkartılan servis sürücüsü bekletilerek üniversite öğrencilerinin yurda gitmesi engellenirken, bir süre sonra öğrenciler ve dolmuş şoförleri arasında yaşanan tartışma arbedeye dönüştü. Üniversite öğrencileri dolmuş şoförleri tarafından darp edilirken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olay anını anlatan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 1. Sınıf öğrencisi Emir Eken, “Tuttuğumuz servis Sürmene dönüşünde dolmuşlar tarafından önü kesildi. Servis şoförünü dışarıya çıkardılar. Bir yere aldılar. Oradan bağrışma sesleri geliyordu. Arkadaşlarımla servisten inerek durumu kontrol etmek istedik. Saldırgan tavırları vardı. Bizi görünce apar topar dışarıya çıkardılar. Servis şoförünün yüzünden korkusu anlaşılıyordu. Sonrasında o grubun içerisinden genç biri arkadaşımıza saldırmaya çalıştı. Onu tuttuk. Ben onu tutarken dolmuş şoförleri bana saldırdılar. İlk yumruğu yedim. Olay sonrası devam etti. Önce darp raporunu aldıktan sonra karakola gittik. Şikayetçi olduk. Gözaltına alınan kişileri duydum. Umarım cezalarını çekerler. Daha önce aynı okulda okuyan ağabeylerimizin de başına aynı olaylar gelmiş. Aynı olayın başka bir halini biz yaşadık. Baştan beri dolmuş şoförlerinin bize karşı tutumu çok yanlıştı. Denizcileri müşteri gibi değil köle gibi görüyorlardı” dedi. “Çok korku vericiydi” Olayda servis içerisinde bulunan 1. Sınıf öğrencilerinden Merve Çiftçi ise “Dün yaşanan olayda servisin içerisindeydim. Bir anda her şey oldu. Bir yandan polisle konuşurken bir yandan da kanıt olması için video çekiyordum. Çok korku vericiydi. Fakülte geldiğimiz ilk günden beri dolmuşlara bağlıydık başka bir ulaşım aracı yoktu. Araçta 16 kişi için oturacak yer varken 18 arkadaşım ayakta gidiyorduk. Herkes birbirinin üstünde. En ufak bir frende yığılmalar oluyordu. Zor şartlar altında okula gidiyorduk. Çok sıkıntılar yaşadık. Yetkililerin gerekli cezaları vermesini istiyoruz. Servisi dün sabah kiralanmıştık. Daha fazla sıkıntı çekmek istemedik. Aylık olarak bir servis ile anlaştık. Dolmuş şoförleri bizi anayolda bırakıyordu ama bizim fakültemiz yukarıda. Dik bir yol olduğu için derslere geç kalmamak için taksi kullanıyorduk. Umarım gerekli cezayı alırlar. Fakültemiz orada önümüzdeki hafta okula nasıl gideceğiz diye düşünüyoruz. Ailelerimiz ve biz korku içerisindeyiz” şeklinde konuştu. KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Yusuf Çalışkan da benzer olayların daha öncede yaşandığını vurgulayarak, “Öğrenciler ve dolmuşular arasında süre gelen bir tartışma çıkıyordu. Ama bu son 2 sene içerisinde bu olaylar büyüdü. Ocak ayında da benzer sıkıntıyı yaşamıştık. Servis kiralamıştık onu dolmuş şoförleri tehdit etmişti. Tuttuğumuz servis yasaldı. Herhangi bir usulsüzlüğü yok. Ona rağmen birinci sınıf arkadaşlarımızı durdurarak darp ettiler. Şikayetçi olduk. Öğrencinin bir rant olarak görüldüğü burada açıkça ortaya koyuluyor. Biz bunun önüne geçmek istiyoruz. Hepimizin ailesi tedirgin. Biz eğitime giderken bugün acaba herhangi bir olay yaşayacak mıyız diye düşünerek gitmek istemiyoruz. Bizim buraya geliş amacımız eğitim görmek. Yaklaşık 3-4 ay önce aynı olayı yaşadık. Dolmuş şoförleri gelerek bizim servis sürücüsünü alıkoydular. 3-4 saat tehdit ettiler. Dolmuşçular bizim servise binmemizi istemediler. Buna karşı çıkmaya çalıştılar. O zaman ufak çaplı bir arbede yaşanmıştı. Öğrencilerden birine fiziksel bir temasta bulundular. Biz yine şikayette bulunduk. Bölüm hocalarımız ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Derslerimizi ve sınavlarımızı ana kampüse almaya çalıştılar. Ama bu son olaydan sonra can güvenliğimizin olmadığı ortada. Gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz. Öğrencilerin rant olarak görmemelerini istiyoruz” diye konuştu. Üniversite öğrencilerinden Muhammet Polat ise, “Yaklaşık 3 ay önce yine aynı çok benzer bir olay yaşandı. Sözlü hakaret ve küfür vardı. Ardından bir gün sonra okula gittiğimizde okul bahçesinden baktığımızda aşağıda 7-8 tane duyduğumuza göre dolmuşçuların çocukları sopalarda toplanmışlardı. Biz polise ve hocalarımıza durumu anlatmıştık. O zaman büyük bir felaketin önüne geçilmişti. Sürmene içerisinden boş gelen dolmuş formalı bir şekilde beklediğimizi görmesine rağmen durmayıp devam ederek Sürmene halkını dolmuşa toplayıp ardından bizi ayakta almak istiyorlar. Bizim özel okul servisi kiralamamızın sebebi buydu” ifadelerini kullandı. “Biz dün yaşadığımız olaydan sonra derslerimizi Sürmene’de göremiyoruz” 1. sınıf öğrencilerinden Burak Polat, “Biz dün yaşadığımız olaydan sonra derslerimizi Sürmene’de göremiyoruz. KTÜ Sahil tesislerinde görmek zorunda kalıyoruz. Biz önümüzdeki haftalarda tekrar Sürmene’ye gitsek benzer olaylarla karşılayacağız. Çünkü bu olay ilk değildi. Daha önce bizim üst devrelerimizin de başına geldi. Bu olayın son olmasını temenni ediyoruz. Gerekli makamların gereğini yapmasını arz ediyoruz” dedi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı: “4 kişi gözaltına alındı” Trabzon’un Sürmene ilçesinde yaşanan olayın ardından Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada 4 kişinin gözaltına alındığı belirtilerek, “Bazı sosyal medya hesapları ile internet haber sitelerinde ilimiz Sürmene ilçesinde bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin bulunduğu aracın durdurularak bir kısım öğrencilerin darp edildiğine ilişkin video ve haber içeriklerine konu olan olayla ilgili olarak; şüpheli Ö.D.’nin kullanımındaki araçla, T.D.'nin sevk ve idaresinde yer alan öğrencilerin bulunduğu minibüsün önünde durarak aracı sağa çektirdikten sonra T.D. ile şüpheli Ö.D'nin minibüs durağındaki kulübe içerisinde konuştukları sırada, K.D. , S.Y. ve H.Y. adlı şüpheliler ile minibüste bulunan öğrencilerden F.Ö. , E.D. , M.Ö. arasında çıkan arbede sonucunda meydana gelen yaralanma olayıyla ilgili olarak şüpheliler K.D. , S.Y. , H.Y. ve Ö.D. gözaltına alınmışlardır. Şüpheliler hakkında soruşturma işlemleri devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.