TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da 16 yaşındaki genç kıza lüks aracıyla çarpıp ağır yaralayan ehliyetsiz sürücü, serbest bırakıldı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, 18 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün çarptığı 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan sürücü, polise teslim oldu ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sarıkaya'nın ailesi hastane önünde duruma tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 13:54
Kaynak: İHA
Bursa'da 16 yaşındaki genç kıza lüks aracıyla çarpıp ağır yaralayan ehliyetsiz sürücü, serbest bırakıldı

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda, babasına ait lüks pick-up ile seyir halindeki Efe Ş. (18), kırmızı ışığa takılmamak için gaza yüklendi. Genç sürücü, bu sırada karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Zeynep, sürücünün olay yerinden kaçmasıyla birlikte çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı.

zeynep nas sarıkaya

Sürücü Teslim Oldu

Bir süre sonra Efe Ş., karakola giderek teslim oldu. Ancak savcılık kararı ile adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme, hastane önünde umutla bekleyen Zeynep'in ailesinin acısını katladı.

Zeynep'in acılı babası Yetkin Sarıkaya, yaşananlar karşısında duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Kızım üniversite sınavlarına hazırlanıyordu. Arkadaşlarıyla etkinliğe katılmak için dışarı çıkmıştı. Vakit geçirmesi için ona müsaade etmiştim. Cumhuriyet Caddesi Kavşağı'nda yeşil ışık yandığı için karşıya geçerken, ehliyetsiz sürücü Efe Ş. kızıma çarptı. İki gündür hayat mücadelesi veriyor. Daha sonra sürücünün serbest kaldığını öğrendiğimizde daha da üzüldük. Yetkililere sesleniyorum; biz çocuğumuzun derdiyle mi uğraşacağız, yoksa bunlarla mı mücadele edeceğiz?" dedi.

zeynep nas sarıkaya

Aile ve Yakınları Hastane Önünde Bekliyor

Zeynep’in arkadaşları ve yakınları, hastane bahçesinde dua ederek ve umutla bekleyişlerini sürdürüyor. Genç kızın yaşadığı bu trajik olay, Bursa'da toplumda infiale yol açarken, ehliyetsiz sürücülerin neden olduğu kazalara dikkat çekiyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.