TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Genç kız

İLKHABER-Gazetesi - Genç kız haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Genç kız haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bursa'da 16 yaşındaki genç kıza lüks aracıyla çarpıp ağır yaralayan ehliyetsiz sürücü, serbest bırakıldı Haber

Bursa'da 16 yaşındaki genç kıza lüks aracıyla çarpıp ağır yaralayan ehliyetsiz sürücü, serbest bırakıldı

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda, babasına ait lüks pick-up ile seyir halindeki Efe Ş. (18), kırmızı ışığa takılmamak için gaza yüklendi. Genç sürücü, bu sırada karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Zeynep, sürücünün olay yerinden kaçmasıyla birlikte çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı. Sürücü Teslim Oldu Bir süre sonra Efe Ş., karakola giderek teslim oldu. Ancak savcılık kararı ile adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme, hastane önünde umutla bekleyen Zeynep'in ailesinin acısını katladı. Zeynep'in acılı babası Yetkin Sarıkaya, yaşananlar karşısında duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Kızım üniversite sınavlarına hazırlanıyordu. Arkadaşlarıyla etkinliğe katılmak için dışarı çıkmıştı. Vakit geçirmesi için ona müsaade etmiştim. Cumhuriyet Caddesi Kavşağı'nda yeşil ışık yandığı için karşıya geçerken, ehliyetsiz sürücü Efe Ş. kızıma çarptı. İki gündür hayat mücadelesi veriyor. Daha sonra sürücünün serbest kaldığını öğrendiğimizde daha da üzüldük. Yetkililere sesleniyorum; biz çocuğumuzun derdiyle mi uğraşacağız, yoksa bunlarla mı mücadele edeceğiz?" dedi. Aile ve Yakınları Hastane Önünde Bekliyor Zeynep’in arkadaşları ve yakınları, hastane bahçesinde dua ederek ve umutla bekleyişlerini sürdürüyor. Genç kızın yaşadığı bu trajik olay, Bursa'da toplumda infiale yol açarken, ehliyetsiz sürücülerin neden olduğu kazalara dikkat çekiyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Neslihan Yılmaz’ın mide ameliyatı sonrası hayatını kaybetmesi üzerine ailesi şikayetçi oldu Haber

Neslihan Yılmaz’ın mide ameliyatı sonrası hayatını kaybetmesi üzerine ailesi şikayetçi oldu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde mide küçültme ameliyatı olan 26 yaşındaki Neslihan Yılmaz, operasyon sonrası yaşadığı komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti. Ankara’da çağrı merkezinde çalışan Yılmaz, fazla kilolarından kurtulmak için 27 Mayıs 2024 tarihinde Ordu’daki özel bir hastanede ameliyat oldu. Ameliyat sonrası hastanede üç gün geçiren genç kadın, taburcu edildikten kısa süre sonra rahatsızlanarak tekrar hastaneye başvurdu. Aile Şikayetçi Oldu Yılmaz, 12 ve 17 Haziran 2024 tarihlerinde yeniden ameliyat edildi. Ancak bu müdahaleler de sonuç vermedi ve Neslihan Yılmaz, 21 Haziran 2024 tarihinde hayata veda etti. Kızlarının ölümünün ardından büyük üzüntü yaşayan aile, operasyonu gerçekleştiren doktor ve hastane yönetimi hakkında ‘taksirle ölüme neden olma’ suçlamasıyla şikayetçi oldu. Mide Ameliyatı Olan Neslihan Yılmaz'ın Doktoruyla Son Konuşması Ortaya Çıktı Neslihan Yılmaz’ın doktoruyla olan son diyalogları da sosyal medyada gündem oldu. Ameliyat sonrası doktoru Opr. Dr. Erkan Aksoy’un, Yılmaz’a, "Dün mü iyiydin, şimdi mi daha iyisin?" şeklindeki sorusuna Yılmaz, “Şimdi daha iyiyim” yanıtını vermişti. Ancak, bu konuşmalardan sadece haftalar sonra genç kadının hayatını kaybetmesi acıyı daha da derinleştirdi. Aile, doktor tarafından paylaşılan videonun, kızlarının ölümünün ardından kaldırıldığını iddia ediyor.

Hatay'da 20 yaşındaki genç kızın karnından 2 kilogramlık kıl yumağı çıkarıldı Haber

Hatay'da 20 yaşındaki genç kızın karnından 2 kilogramlık kıl yumağı çıkarıldı

Hatay'da karın ağrısıyla hastaneye başvuran 20 yaşındaki genç kızın karnından 50 santimetre boyutunda ve yaklaşık 2 kilogram ağırlığında kıl yumağı çıktı. Genç kızda 15 yıldır saç yeme alışkanlığı olduğu öğrenildi. Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle Ö.A. isimli genç kız, İskenderun Devlet Hastanesi'nin acil servisine başvurdu. Yapılan tetkiklerde; 20 yaşındaki Ö.A.'nın midesinde yabancı cisim olduğu ve midesinde yırtık olduğu tespit edildi. Hastanın durumu üzerine Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Süleyman Belli ve ekibi, acil ameliyat kararı aldı. Cerrah Belli ve ekibi tarafından yaklaşık 1 saatte ivedilikle gerçekleştirilen ameliyatta Ö.A.'nın karnından 50 santimetre boyutunda ve yaklaşık 2 kilogram ağırlığında kıl yumağı çıktı. Midesinde yaklaşık 1 santimetrelik delik oluşan genç kızın ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Uzmanların genç kızla yaptıkları görüşmelerde Ö.A.'nın 15 yıldır saç yeme alışkanlığı olduğu öğrenildi. Genç kızın sağlığına kavuşabilmesi için psikiyatr tarafından destek verileceği ifade edildi. "Midenin içindeki kılları ve geri kalan artıkların hepsini temizledik" Genel Cerrah Dr. Süleyman Belli, ameliyatın başarılı geçtiğini belirterek, "Bu hastamız 20 yaşında genç kız, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle bizim acilimize başvurdu. Yapılan tetkikler ve görüntüleme sonuçlarında midede bir yabancı cisim gördük. Aynı zamanda batında sıvı olduğu gözlendi. Biz de bu durum üzerine hemen acil ameliyat kararı aldık, ameliyata aldığımızda batında yaklaşık 1 santimlik bir yırtık tespit ettik, bu yırtık saç yumağına bağlı olmuş. Bu yırtık içinden mideyi muayene ettiğimizde mideyi tam dolduran 12 parmak bağırsağı da dolduran yaklaşık 50 santim boyutunda 1 buçuk 2 kilo ağırlığında bir saç yumağı ve mide şeklini almış saç yumağı kitlesini çıkardık. Midenin içindeki kılları ve geri kalan artıkların hepsini temizledik" dedi. Genç kızın sağlığına kavuşması için tedavi sürecinin psikiyatriden sağlanacak destekle devam edeceğini belirten Dr. Belli, "Hastanın midesinden, bu işlemden sonra da ameliyatı sonlandırdık. Hastanın şu an genel durumu iyi, İskenderun Devlet Hastanesi genel cerrahi servisinde tedavisi devam etmektedir. Aşağı yukarı 60 dakika sürdü ameliyat, bu tip ameliyatlar biraz ivedikle gerçekleşir, enfeksiyona maruz kalmaması için. En kısa sürede hastayı yabancı cisim temasından kurtarmak lazım, mümkün olduğunca ve güzel bir şekilde tamamlamaya çalıştık ameliyatı. Başarılı oldu, şu an hastanın genel durumu çok iyi. Saç yeme hastalığı uluslararası literatürde 'Rapunzel sendromu' bunun için psikiyatriden destek alacağız, hasta için ne gerekiyorsa yapılacak. 15 yıldan beri belki saç yeme hastalığı var trikofaji dediğimiz. Gereğini yaptık Allah'a çok şükür her şey yolunda, hastamız da iyi durumda" ifadelerini kullandı.

Ankara Valisi Şahin durakta beklediği esnada üzerine pano düşerek yaşamını yitiren genç kıza ilişkin konuştu Haber

Ankara Valisi Şahin durakta beklediği esnada üzerine pano düşerek yaşamını yitiren genç kıza ilişkin konuştu

Ankara Valisi Vasip Şahin, dün akşam etkili olan yağışlar sonrası Sincan ilçesi Menderes Mahallesi Alparslan Caddesi üzerinde yağmurdan korunmak isterken durakta beklediği esnada üzerine pano düşen Ayşe Yavuz hayatını kaybetmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yağışın geçtiğimiz günlerde daha önce de yaşandığını hatırlatan Şahin, “Dünkü de yine ani bir yağmurdu ama bununla ilgili uyarıyı, Meteorolojı Genel Müdürlüğü'nü bize ulaştırdığı tahmin doğrultusunda yapmıştık. Dün maalesef münasip bir olay yaşandı. Sincan bölgemizde. Orada durakta bekleyen bir 22 yaşındaki kızımızın olduğu bir ortamda bana ilk verilen bilgiye göre rüzgarın etkisiyle ve o arada yıldırım düşme ihtimalinden de bahsedildi. Bu etkiyle oradaki bir pano, belediyeye ait bir pano maalesef yerinden kopuyor ve durakta bekleyen kızımızın üzerine düşüyor. Sonunda da o kızımız hastaneye kaldırıldı ve orada maalesef tüm müdahalelere rağmen rahmetine kavuştu. Ama onun dışında çok ciddi bir sıkıntı yaşanmadı. Çünkü çok uzun sürmedi yağış. Belki daha önceki yağmurlardan dolayı da vatandaşımızın da hazırlıkları vardı. Ama hamdolsun yağmur da çok uzun sürmedi. Çok ciddi bir sıkıntı onun dışında yaşamadık” diye konuştu. Panonun düşmesiyle ilgili bir yaptırım olacak mı sorusuna ilişkin Şahin, “Evet, tabi arkadaşlarımız orada bakıyorlar. Teknik incelemelerini yapıyorlar. Acaba panoda mı bir teknik eksiklik var, yani bağlantılarında falan. Yoksa tabii nedenlerle mi? Onu arkadaşlarımız, savcılarımızın talimatları altında incelemeye devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'nın programında dram: 18 yaşındaki Lamia neden 47 yaşındaki adam ile evlenmek istiyor? Haber

Müge Anlı'nın programında dram: 18 yaşındaki Lamia neden 47 yaşındaki adam ile evlenmek istiyor?

Naile Sayınkarakaya, 18 yaşındaki kızı Lamia Sayınkarakaya'nın 46 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia ettiği Müge Anlı'nın programında yaşananlar herkesi şaşırttı.  Genç kız, Müge Anlı ve ekibinin yoğun çabaları sonucunda bulundu ve ailesiyle kavuştu. Ancak, Lamia'nın açıklamaları beklenmedik bir şekilde programın seyrini değiştirdi. Genç kız, kaçtığı adam olan Murat'ı sevdiğini ve ilişkilerini ailesinin kabul etmesini istedi. Bu durum Müge Anlı'nın ikna çabalarını da boşa çıkardı. Öte yandan, Lamia'nın Murat ile ilişkisi hakkındaki yaşadığı çelişkiler dikkat çekti. Önce Murat'ın yaşını yanlış söylediğini iddia eden Lamia, ardından onunla evlenmeye karar verdiğini söyledi. Ayrıca, Lamia'nın annesi ile yaşadığı yaş farkı konusundaki karşıtlık da programın gergin anlarını artırdı. Evlenmek istediği adam sabıkalı ve madde bağımlısı çıktı Müge Anlı, Murat'ın madde kullanımıyla ilgili sabıkalarını gündeme getirerek Lamia'yı ikna etmeye çalıştı. Ancak, Lamia, Murat'ın madde kullanmadığını ve kendisinin de bu konuda temiz olduğunu savundu. Programın sonunda Lamia, ısrarla Murat ile evlenme kararlılığını sürdürdüğünü belirterek, ailesinin itirazlarına rağmen fikrini değiştirmediğini açıkladı. Müge Anlı'nın programı, Lamia'nın ailesiyle buluşması ve yaşanan duygusal anlarla izleyicilerin dikkatini çekti. Ancak, Lamia'nın kararlılığı ve ailesinin endişesi arasındaki çatışma, olayın farklı bir boyut kazanmasına neden oldu. 1 Haziran'da evleniyorum Yayına bağlanan Murat'ın annesi Lamia'nın 1 Haziran'da, yani doğum gününde, nikah tarihi aldığını söyledi. Müge Anlı'nın sorusu üzerine Lamia bu iddiayı kabul etti. Reklam sonrası Lamia, "Fikrim değişmedi. Evleniyorum" dedi. Lamia Uşağa dönmek istiyor ama evlenmek istemiyor Annesinin bütün çabalarına rağmen Lamia eve dönmek istemiyor. Annesinin seni yurtdışına gönderirim istediğin hayatı yaşarsın söylemlerine rağmen Lamia ısrarla Uşağa dönmek istediğini söyledi. Müge Anlı'nın evlenmek istiyor musun? sorusuna Lamia evliliğe hazır değilim ama ailemin yanına dönmek istemiyorum cevabını verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.