TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray'da Starbucks ve McDonald's mağazaları ateşe verildi

Aksaray’da, Starbucks ve McDonald's mağazalarının dün gece ateşe verildiği bildirildi. Olayın İsrail'e yönelik destekleri sebebiyle iki firmaya karşı düzenlenen bir boykot eylemi olduğu tahmin ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
Aksaray'da Starbucks ve McDonald's mağazaları ateşe verildi

Yerel haber sitesi Aksaray 68 Haber'in bildirdiğine göre, kimliği belirsiz bir grup, dün gece saatlerinde bir alışveriş merkezindeki Starbucks ve Ebulfeyz Elçibey Caddesi'ndeki McDonald's mağazalarını ateşe verdi. Yangın, kısa sürede büyürken olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, mağazalarda ağır maddi hasar meydana geldi.

Zanlı Yakalandı

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın ardından, saldırıyı gerçekleştiren 39 yaşındaki Y.Ç. adlı kişi bugün yakalandı. Avusturya'da yaşadığı öğrenilen zanlının ifadesinde, olayın sorumluluğunu kabul ettiği ve eylemi bireysel olarak gerçekleştirdiğini belirtti. Y.Ç., hiçbir örgüt ya da yapıyla bağlantısı olmadığını ve Filistin’de yaşanan olaylara üzüntü duyduğunu ifade etti.

Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Olası yeni olayların önüne geçmek amacıyla, bölgede ek güvenlik önlemlerinin alındığı ve ekiplerin görevlendirildiği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.