TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da zehir ticareti iddiasıyla 3 kişiye 15 yıl hapis talebi

Adana'nın Seyhan ilçesinde iş yerinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklanan 3 sanık hakkında 15'er yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 10:56
Kaynak: AA
Adana'da zehir ticareti iddiasıyla 3 kişiye 15 yıl hapis talebi

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, iş yerinde madde sattıkları iddiasıyla tutuklanan 3 sanık hakkında 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İlçedeki bir iş yerinde zehir ticareti yaptıkları iddiasıyla 3 Temmuz'da tutuklanan C.E, Ö.K. ve R.A. hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı.

Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, ihbar üzerine polis tarafından Sümer Mahallesi'ndeki R.A'ya ait iş yerine düzenlenen operasyonda, sanıkların sigara paketi ve poşete gizlediği sentetik uyuşturucuyu otomobille yanlarına gelen 2 kişiye satarken yakalandığı belirtildi.

İddianamede, C.E, Ö.K. ve R.A'nın üst aramasında madde satışından elde edildiği değerlendirilen para, iş yerinde de hassas terazi ile uyuşturucu paketleme malzemesi ele geçirdiği bilgisi yer aldı.

Sanıkların kişisel kullanımı aşacak miktardaki maddeyi ticari amaçla bulundurduğu ve deşifre olmamak için kod adı kullandığı kaydedilen iddianamede, C.E, Ö.K. ve R.A'nın "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 15'er yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen tutuklu 3 sanığın yargılaması Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesince yapılacak.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.