TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#hapis cezası

İLKHABER-Gazetesi - hapis cezası haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, hapis cezası haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Kızına şiddet uyguladığı için hapis cezası alan Deniz Akkaya: “Belki de hak ettiğim aşkı bulurum” Haber

Kızına şiddet uyguladığı için hapis cezası alan Deniz Akkaya: “Belki de hak ettiğim aşkı bulurum”

Ünlü manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Kararda, Akkaya'nın daha önce de sabıkasının bulunması nedeniyle cezasının ertelenmediği açıklandı. Akkaya'nın, kızıyla yaşadığı olay sonrası yaptığı sosyal medya açıklamaları ise dikkat çekti. Olay Nasıl Gelişti? Deniz Akkaya, sosyal medya üzerinden kızı A.Ö'nün kendisine şiddet uyguladığını ve evinin balkonuna kilitlendiğini iddia etmişti. Ancak A.Ö, annesinin kendisine termos fırlatarak darp ettiğini öne sürdü. Yaşanan bu olay sonrası A.Ö, devlet korumasına alındı ve baba Efe Önbilgin'e teslim edildi. Mahkemede Neler Yaşandı? İddianameye göre Deniz Akkaya, içinde demir termos bulunan bir çantayı ve kablosuz kulaklığı kızına fırlattı, tekme ve tokatla darp ederek boğazını sıktı. Bu suçlamalar sonrası açılan davada Akkaya’ya 'alt soya karşı kasten yaralama' suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılama başlatıldı. Mahkeme, Akkaya’ya 4 ay 27 gün hapis cezası verdi. Deniz Akkaya’dan Dikkat Çeken Açıklama Cezanın ardından Deniz Akkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Belki de hayatımın bu döneminde hak ettiğim adamı aşkı bulurum," diyerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Taziye ziyaretine yaklaşık 10 kilogram yasaklı maddeyle giden sanıklara hapis cezası Haber

Taziye ziyaretine yaklaşık 10 kilogram yasaklı maddeyle giden sanıklara hapis cezası

Taziye ziyaretine giderken yanlarında yaklaşık 10 kilo yasaklı madde götüren ve olayla ilgisi bulunduğu ileri sürülen kamu hastanesi çalışanının da aralarında olduğu toplam 6 sanığa, 5 ve 12 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi. Diyarbakır'da bazı kişilerin ticaretini yaptıkları yasaklı maddeden Ankara'ya götürecekleri istihbaratı alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı kararıyla çalışma başlattı. Diyarbakır'dan Ankara'ya yasaklı madde götürürken polisin takibe aldığı zanlılar M.A, M.A, B.A. ve S.G, arkadaşları oldukları ileri sürülen M.Z.A ve kamu hastanesi çalışanı A.A'nın Çankaya'daki evinde kalmaya başladı. Uyuşturucuyu sattıktan sonra kayınvalidesi ölen bir yakınlarına taziye ziyaretine gitmeyi planlayan zanlılar, polis tarafından kaldıkları evde gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, biz valiz içerisinde yaklaşık 10 kilogram yasaklı madde ele geçirildi. Valizdeki giysilerin altına gizlenen uyuşturucu paketlerinde parmak izleri tespit edilen ve sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan zanlılar hakkında, iddianame hazırlandı. Sanıklar, yargılandıkları Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde suçlamaları kabul etmeyerek tahliyelerini talep etti. Olayla ilgisinin bulunmadığını öne süren A.A. ise sürekli gittiği dernekte tanıştığı kişilerin isteği üzerine misafirlerinin kendi evinde kalmasına müsaade ettiğini belirterek, "Diyarbakır'dan gelen bu kişilerin yasaklı madde getireceklerini bildikleri için misafirlerinin benim evimde kalmalarını istediklerini sanıyorum. Cenazelerinin olduğunu söyleyerek benim evimde kalmaları konusunda ısrar ettiler. Ben de kabul ettim. Bunlarla, evimde kalmalarının dışında hiçbir bağlantım ve telefon görüşmem yok. Bu kişileri ben değil, aslında aynı evde kaldığımız M.Z.A. tanıyordu. Suçsuzum ve beraatımı talep ediyorum" dedi. Yapılan duruşma sonunda sanıklar M.A, M.A, B.A, S.G. ve M.Z.A. 12'şer yıl 6'şar ay, kamu hastanesi çalışanı A.A. ise 5 yıl 7 ay hapis cezasına mahkum edildi. Sanıklara verilen cezalar da Yargıtay'da onandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.