TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da mezarlık seferi tartışmasında cinayet: 1 ölü, 3 yaralı

Adana'da mezarlık seferi tartışmasında cinayet: 1 ölü, 3 yaralı. Ücretsiz sefer sırası tartışmasında araya giren kişi öldürüldü, 6 şüpheli tutuklandı. Metin Zorluer(68) pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 10:04
Kaynak: İHA
Adana'da mezarlık seferi tartışmasında cinayet: 1 ölü, 3 yaralı

Adana'nın Seyhan ilçesinde mezarlığa ücretsiz sefer sırası nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitti. Kavga sırasında araya giren Metin Zorluer (68), pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olayda 3 kişi de yaralanırken, polis ekipleri olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına alarak tutukladı.

Olay nasıl gelişti?

Olay, 14 Eylül günü Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde bulunan minibüs durağında yaşandı. İddiaya göre, durakta çalışan şoförler Selçuk Keklik ve Onur Nefis arasında mezarlığa ücretsiz sefer sırası nedeniyle tartışma çıktı. Kavgayı gören Metin Zorluer, durumu sakinleştirmek amacıyla araya girdi. Bu sırada Hakan Keklik (46), kavga yerine pompalı tüfekle gelerek rastgele ateş açtı. Ateş sonucu Zorluer karın ve göğüs bölgesinden ağır yaralanırken, diğer şoförler Emre S., Volkan V. ve Fethi S. de çeşitli yerlerinden yaralandı.

adana cinayet

Metin Zorluer kurtarılamadı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere sevk etti. Ancak Metin Zorluer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı diğer kişilerin ise hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Şüpheliler kaçarken yakalandı

Adana Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan Hakan Keklik ve diğer şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin saklandıkları yeri tespit etti. Hakan Keklik'in yanı sıra Cüneyt Keklik (51), Selçuk Keklik (37), Efekan Keklik (19), Recep Nefis (35) ve Onur Nefis (40) de kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

"Sevdiğim biriydi" dedi

İfadesinde pişman olduğunu belirten Hakan Keklik, "Böyle olmasını istemezdim. Sevip saydığım biriydi, hangi ara oldu anlamadım. Kendisine ve diğer yaralılara karşı bir kastım yoktu" dediği öne sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.