TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Güney: ''İnanılmaz varlıklar türeyecek''

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney’in “Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor” uyarısı sosyal medyada tekrar gündem oldu. Güney, Afrika’daki maymun çiçeği virüsünün hızla yayılması ve DSÖ’nün acil durum ilan etmesinin ardından, "Her şeye hazırlıklı olun" diyerek yeni kehanetlerde bulundu. Açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve “Artık inanacağım” yorumlarıyla karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 13:41
Kaynak: Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra yaptığı açıklamalarla da dikkat çekiyor. Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) Afrika'da maymun çiçeği virüsü nedeniyle ikinci kez küresel halk sağlığı acil durumu ilan etmesinin ardından Güney'in geçtiğimiz aylarda yaptığı "Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor" uyarısı sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Afrika'da Maymun çiçeği (mpox) virüsünün hızla yayılması ve acil durum ilan edilmesinin ardından Güney, "Her şeye hazırlıklı olun" uyarısında bulunarak kehanetlerine devam etti. Şarkıcı, "İnanılmaz varlıklar türeyecek" ve "Öyle yerler, öyle geçit kapıları var ki bu kapılardan acayip varlıklar getirmeye çalışıyorlar" şeklindeki açıklamalarıyla dikkat çekti. Güney, yeni dönemde kime güvenileceği konusunda belirsizliklerin yaşanabileceğini ve korku frekansından uzak durulması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, Güney, yaklaşan olayların Covid-19'dan farklı olacağını ve fiziksel anlamda da insanları etkileyecek şekilde deforme edici olabileceğini belirtti. Açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve "Artık inanacağım" yorumlarıyla karşılandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.