TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında son gelişme

Settar Tanrıöğen, Beyin Kanaması Geçirdikten Sonra Yeniden Ameliyat Edildi. İşte Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında son gelişmeler...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında son gelişme

Ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, kısa süreli bilinç bulanıklığı şikayetiyle 26 Ocak Cuma akşamı hastaneye başvurduktan sonra beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı. Ataşehir'deki özel bir hastanede ameliyata alınan 61 yaşındaki Tanrıöğen, yoğun bakıma alınmıştı. İlk operasyonun ardından tekrarlayan şikayetleri üzerine bir kez daha ameliyat edildi.

Oyuncunun durumuyla ilgili ilk bilgiyi paylaşan eski manken Ebru Destan, "Settar abim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Seni seviyoruz." mesajını paylaşmıştı.

Tanrıöğen'in hastanede yapılan muayene ve tetkikler sonucunda beyin damarlarından birinde anevrizma kanaması tespit edilmişti. İlk ameliyat başarılı geçmiş, ancak sanatçının hareketlerinde ve konuşmasında yavaşlama şikayeti devam etmişti. Yapılan ikinci operasyonda beyinde oluşan sıvı alındı ve operasyon 1,5 saat sürdü.

Geçmişte 'Bir Demet Tiyatro'da canlandırdığı 'Saldıray Abi' karakteriyle tanınan Settar Tanrıöğen, sağlık durumuyla ilgili tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Tanrıöğen'in hastaneden yapılan açıklamaya göre bilinci açık bir şekilde izlenmeye devam ediliyor. Oyuncunun sağlığına kavuşması için yoğun çaba harcanıyor. 

settar tanrıöğen

SETE NE ZAMAN DÖNECEK?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Kızılcık Şerbeti” dizisinin yapım şirketi Gold Film’in sağlık durumunu yakından takip ettiği Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti’nin bu haftaki bölümündeki sahnelerini geçen hafta tamamlandığı, yeni bölümler için sete dönüş tarihine doktorlarıyla yapılacak görüşme sonrası karar verileceği öğrenildi. 

Tanrıöğen'in sete ne zaman döneceği ise henüz belirsizliğini koruyor

kızılcık şerbeti apo

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.