TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezon tarihi açıklandı

Türkiye’nin en popüler sabah programlarından biri olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', 2024 yılı için yeni sezon başlangıç tarihini duyurdu. Hayranlarının merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert 2024 ne zaman başlayacak? İşte yanıtı...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni sezon tarihi açıklandı

Türkiye’nin en popüler sabah programlarından biri olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', 2024 yılı için yeni sezon başlangıç tarihini duyurdu. Geçtiğimiz sezonu 28 Haziran 2024 tarihinde final yaparak tamamlayan program, izleyicileri tarafından büyük bir merakla bekleniyordu.

Müge Anlı 2024 Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Programın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' yeni sezonuna 2 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. 16 sezondur kesintisiz olarak ekrana gelen programda, Müge Anlı'ya avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen eşlik etmeye devam edecek.

müge anlı ne zaman başlıyor

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yüksek lisans yaptı. Televizyon kariyerine magazin alanında başlayan Anlı, sonrasında sunuculuğa geçerek atv'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' adlı programı sunmaya başladı. Programında kaybolan yakınlarını arayan kişiler ve çözülmemiş cinayetler gibi konuları ele alıyor.

2008 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile boşanan Anlı'nın bu evlilikten bir kızı oldu. 25 Haziran 2022 tarihinde ise Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi.

müge anlı 2 eylülde

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.