TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı'da Mehmet Yörük olayında şok itiraf: Eşi Sebile hanım'dan çarpıcı açıklamalar

Ünlü televizyon programcısı Müge Anlı'nın programında gündeme gelen Mehmet Yörük olayı izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Mehmet Yörük'ün ölüm iddiaları, olayın gizemini ve merakını artırıyor. Ölen Mehmet Yörük'ün eşi Sebile Yörük eşini üfürükçü Mustafa'nın zehirlediğini iddia etti. Peki, Mehmet Yörük olayı nedir? Müge Anlı'nın programında ele alınan Mehmet Yörük olayı nedir? Mehmet Yörük gerçekten hayatını kaybetti mi? İşte bu konuyla ilgili detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
Müge Anlı'da Mehmet Yörük olayında şok itiraf: Eşi Sebile hanım'dan çarpıcı açıklamalar

Osmaniye'de evinde çorba içtikten sonra fenalaşan ve şüpheli şekilde hayatını kaybeden 53 yaşındaki Mehmet Yörük’ün bir cinayete kurban gittiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıktı.
Mehmet Yörük’ün ölümüyle ilgili aklında soru işaretleri olan büyük oğlu Ömer Furkan Yörük Müge Anlı’ya başvurmuştu. İddia, Mehmet Yörük’ü eşi Sebile Yörük ile onun üfürükçü sevgilisi Mustafa Samagan’ın iş birliği yapıp öldürdüğü yönündeydi.

Müge Anlı’nın ısrarlı soruları karşısında Sebile Yörük, Mustafa Samagan’ın uygunsuz fotoğraflarını çekerek kendisini tehdit ettiğini, Mustafa ile dini nikahı kıydıklarını ve eşinin zehirlenerek öldüğünü canlı yayında itiraf etti.

Mehmet Yörük’ten 4 ay kadar önce Mustafa Samagan’ın eşinin de ani ölümü yeni bir şüpheye neden oldu. Sebile Yörük’ün “Mustafa, getirdiği suyu Mehmet’e içirmemi istedi, çocuklara o suyu içirmememi tembihledi. Mustafa’nın getirdiği suyu yaptığım tarhana çorbasına katıp Mehmet’e içirdim. Mustafa benimle evlenebilmek için kocamı öldürdü. Utandığım için sakladım” şeklinde bir itirafta bulundu.

mehmet yörük müge anlı

Sebile Hanım’dan Şok İtiraf: Üfürükçü Mustafa uygunsuz fotoğraflarımı çekti

Müge Anlı'nın canlı yayınında konuşan Sebile Hanım, üfürükçü Mustafa'nın kendisini tehdit ettiğini ve uygunsuz fotoğraflarını çektiğini itiraf etti. Sebile Hanım, Mustafa'nın son altı aydır evlerine sıkça geldiğini ve eşine zararlı şeyler içirdiğini belirtti. Ayrıca, Mustafa'nın kendisini tedavi edeceğini iddia ederek psikiyatrik rahatsızlıkları olduğunu söylediği Sebile Hanım, Mustafa'nın uygunsuz fotoğraflar çektiğini ve eşinin ölümünden önce bu olayların yaşandığını açıkladı. Sebile Hanım'ın bu itirafları, Mehmet Yörük'ün ölümü üzerindeki şüpheleri artırdı ve olayın seyrini değiştirdi.

üfürükçü mustafa

KOMŞU İDDİASI: SEBİLE HANIM KOCASININ VEFATINDAN SONRA MUSTAFA İLE İMAM NİKAHI KIYDI

Canlı yayına telefon ile bağlanan Sebile Hanımın komşusu, Mehmet Yörük'ün öldüğü gün üfürükçü Mustafa'nın evde oldugunu ve hastaneye birlikte gittiklerini söyledi. Sebile Hanım'ın ise eşinin ölümünden sonra Mustafa ile imam nikahı kıydıklarını söyledi.

SEBİLE HANIMDAN ŞOK İTİRAF: ''EŞİME SU İÇİRDİ''

Sebile Hanım Müge Anlıda şok itirafta bulunarak üfürükçü Mustafa'nın eşini öldürdüğünü söyledi. Sebile Hanım Mustafa'nın su getirdiğini ve eşi Mehmet Yörüke bu suyu içirdiğini ve zehirlediğini söyledi. Sebile Hanım günlerce Mustafa'nın elindeki uyguzsuz fotoğraflarla kendisini tehdit ettiğini söyledi.

sebile hanım

ÇOCUKLAR İSYAN ETTİ

Stüdyoya gelen üfürükçü Mustafa iddiaları kabul etmedi. Mehmet Yörük'ün çocukları itirafta bulunması için sitem etti.

mehmet yörük

GÖZALTINA ALINDI

Sebile Yörük’ün cinayet itirafı karşısında sessizliğiyle dikkat çeken Mustafa Samagan ise suçlamaları reddetti.

Şoke eden itirafla sıcak dakikaların yaşandığı Müge Anlı stüdyosuna gelen polis ekipleri Sebile Yörükçü ve Mustafa Samagan’ı canlı yayında gözaltına aldı.

mehmet yörük

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.