TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı'da Abdülhalim Eliş'in sosyal medyadan tanıştığı kadınlarla ilişkisi ortaya çıktı

Abdülhalim Eliş, eşi Leyla Eliş'i bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına programına katıldı. Ancak sosyal medyadan tanıştığı kadınlarla ilişkileri ve maddi yardımlar aldığı itirafları, programda şaşkınlık yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
Müge Anlı'da Abdülhalim Eliş'in sosyal medyadan tanıştığı kadınlarla ilişkisi ortaya çıktı

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 11 Eylül Çarşamba günü, İstanbul’da kaybolan Leyla Eliş’in durumu masaya yatırıldı. Programda, Leyla Eliş’in eşi Abdülhalim Eliş, eşi Leyla’yı bulmak için yardım istedi. Abdülhalim’in sosyal medyada tanıştığı kadınlarla ilişkiler yaşadığı ve bu kadınlardan maddi yardım aldığı iddiaları dikkat çekti.

MÜGE ANLI'DA ABDÜLHALİM ELİŞ OLAYI NEDİR?

26 yıllık eşi Leyla Eliş’in kaybolmasının ardından Müge Anlı'nın programına katılan Abdülhalim Eliş, eşinin Seher adında bir kadını kıskandığı için evi terk ettiğini iddia etti. Abdülhalim, restoranlarda bulaşıkçı olarak çalıştığını ve sosyal medya aracılığıyla kadınlarla iletişim kurarak maddi yardım aldığını açıkladı. "İzin günlerimde kadınlarla buluşup para alıyordum, eşim de buna razıydı" diyen Abdülhalim, sosyal medya üzerinden aldığı yardımlarla faturalarının ödendiğini ve yiyecek yardımı aldığını belirtti. Ancak maddi destek kesildiğinde evde huzurun bozulduğunu ve eşinin kendisini terk ettiğini söyledi.

Müge Anlı, Abdülhalim’in itiraflarına sert tepki gösterdi ve "Sen aslında kendini eskort olarak tanıtıyorsun. Neden buraya gelip bunu açıklıyorsun?" diyerek eleştiride bulundu. Abdülhalim, hala eşini çok sevdiğini ve onu geri istediğini ifade ederken, Seher Hanım’ın sadece bir arkadaş olduğunu ve Abdulhalim’in eşi Leyla’nın bu ilişkilerden haberdar olduğunu öne sürdü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.