TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MasterChef Türkiye 2024: Ana kadroya giren 15. yarışmacı belli oldu

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda ana kadroya giren 15. yarışmacı, nefes kesen bir mücadele sonunda belirlendi. İşte detaylar ve ana kadroya giren son yarışmacı...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2024 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2024 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
MasterChef Türkiye 2024: Ana kadroya giren 15. yarışmacı belli oldu

MasterChef Türkiye 2024 sezonu, izleyicilerin büyük bir heyecanla takip ettiği mücadelelere sahne olmaya devam ediyor. 28 Temmuz 2024 Pazar akşamı yayınlanan bölümde, üçüncü grubun son gününde ana kadroya giren 15. yarışmacı belli oldu. İlk iki gruptan toplam 10 yarışmacının seçilmesinin ardından, üçüncü gruptan da beş yarışmacı ana kadroya dahil oldu.

Üçüncü Gruptan Ana Kadroya Geçen Yarışmacılar

Son bölümde, üçüncü grubun yarışmacıları coğrafi işaretli Türk tatlısı astarlı sütlaç yaparak yeteneklerini sergilediler. İlk etapta en iyi beş tabağı çıkaran Ensar, Deniz, Niko, Nigar ve Leyla ikinci etapta yeniden yarıştı. Şeflerin tadımı sonrası en iyi tabağı çıkaran Nigar, gecenin birincisi olarak MasterChef ana kadrosuna 15. yarışmacı olarak katıldı.

masterchef nigar

Materchef Türkiye 2024 Ana Kadro Yarışmacıları

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda ana kadroya giren yarışmacılar şöyle:

  1. Zeynep
  2. Hakan
  3. Onur
  4. Ümmühan
  5. Deniz
  6. Çağlar
  7. Serhat
  8. Alper
  9. Ayşe
  10. Beril
  11. Semih
  12. Eda
  13. Muratcan
  14. Zeynep
  15. Nigar

Mücadelenin Devamı

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda ana kadro mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Toplam dört gruptan oluşan yarışmada her hafta beş yarışmacı ana kadroya dahil olacak. İlk iki gruptan on yarışmacının ana kadroya seçilmesinin ardından, üçüncü gruptan da beş yarışmacı belirlenmiş oldu. Son grup yarışmacılarının mücadelesi ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye 2024 sezonu, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Her bölümde nefes kesen mücadeleler ve yetenekli yarışmacılar, ekran başındaki izleyicilerin heyecanını artırıyor. Ana kadroya giren yarışmacıların performansları, şeflerin değerlendirmeleri ve yarışmanın ilerleyen aşamalarındaki gelişmeler büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.