TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Kadro

İLKHABER-Gazetesi - Kadro haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kadro haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

MasterChef Türkiye 2024: Ana kadroya giren 15. yarışmacı belli oldu Haber

MasterChef Türkiye 2024: Ana kadroya giren 15. yarışmacı belli oldu

MasterChef Türkiye 2024 sezonu, izleyicilerin büyük bir heyecanla takip ettiği mücadelelere sahne olmaya devam ediyor. 28 Temmuz 2024 Pazar akşamı yayınlanan bölümde, üçüncü grubun son gününde ana kadroya giren 15. yarışmacı belli oldu. İlk iki gruptan toplam 10 yarışmacının seçilmesinin ardından, üçüncü gruptan da beş yarışmacı ana kadroya dahil oldu. Üçüncü Gruptan Ana Kadroya Geçen Yarışmacılar Son bölümde, üçüncü grubun yarışmacıları coğrafi işaretli Türk tatlısı astarlı sütlaç yaparak yeteneklerini sergilediler. İlk etapta en iyi beş tabağı çıkaran Ensar, Deniz, Niko, Nigar ve Leyla ikinci etapta yeniden yarıştı. Şeflerin tadımı sonrası en iyi tabağı çıkaran Nigar, gecenin birincisi olarak MasterChef ana kadrosuna 15. yarışmacı olarak katıldı. Materchef Türkiye 2024 Ana Kadro Yarışmacıları MasterChef Türkiye 2024 sezonunda ana kadroya giren yarışmacılar şöyle: Zeynep Hakan Onur Ümmühan Deniz Çağlar Serhat Alper Ayşe Beril Semih Eda Muratcan Zeynep Nigar Mücadelenin Devamı MasterChef Türkiye 2024 sezonunda ana kadro mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Toplam dört gruptan oluşan yarışmada her hafta beş yarışmacı ana kadroya dahil olacak. İlk iki gruptan on yarışmacının ana kadroya seçilmesinin ardından, üçüncü gruptan da beş yarışmacı belirlenmiş oldu. Son grup yarışmacılarının mücadelesi ise izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. MasterChef Türkiye 2024 sezonu, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Her bölümde nefes kesen mücadeleler ve yetenekli yarışmacılar, ekran başındaki izleyicilerin heyecanını artırıyor. Ana kadroya giren yarışmacıların performansları, şeflerin değerlendirmeleri ve yarışmanın ilerleyen aşamalarındaki gelişmeler büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

A Milli Futbol Takımı kadrosunu oluşturan 26 futbolcudan 14'ü, yabancı takımlarda oynuyor Haber

A Milli Futbol Takımı kadrosunu oluşturan 26 futbolcudan 14'ü, yabancı takımlarda oynuyor

Bu yıl Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'na (EURO 2024) Gürcistan'ı 3-1 yenerek başlayan Türkiye A Milli Futbol Takımı kadrosunu oluşturan 26 futbolcudan 14'ü, yabancı takımlarda oynuyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 grup maçında müthiş bir performans sergileyerek Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti. EURO 2024'de ilk sınavı rahat geçen Ay-Yıldızlılarda goller 25. dakikada Mert Müldür, 65. dakikada Arda Güler ve 90+7. dakikada Kerem Aktürkoğlu'ndan gelirken, Gürcistan'ın golünü ise 32. dakikada Mikautadze kaydetti. BVB Dortmund Stadyumu'nda oynanan bu maçın sonucuna göre, A Milli Takım, EURO 2024'e 3 puanla başlamış oldu. Vincenzo Montella yönetiminde Gürcistan karşısında 10'uncu maçına çıkan Türkiye A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer alan futbolculardan yarısından fazlasını ise yabancı takımlarda oynayan futbolcular oluşturdu. Bu futbolcular kalede Altay Bayındır (Manchester United), defansta Zeki Çelik (Roma), Ahmetcan Kaplan (Ajax), Merih Demiral (Al-Ahli) ve Samet Akaydın (Panathinaikos), orta sahada Hakan Çalhanoğlu (Inter), Okay Yokuşlu (West Bromwich), Orkun Kökçü (Benfica) ve Salih Özcan (Borussia Dortmund), forvette ise Yunus Akgün (Leicester City), Kenan Yıldız (Juventus), Arda Güler (Real Madrid), Bertuğ Yıldırım (Rennes) ve Yusuf Yazıcı (Lille) oldu. Lig Şampiyonu Galatasaray ve Lig ikincisi Fenerbahçe’den 4’er futbolcu A Milli Takım’da A Milli Takım kadrosunda TFF Süper Lig'in 2023-2024 şampiyonu Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz, Fenerbahçe'den Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci, Beşiktaş'tan Mert Günok, Cenk Tosun ve Semih Kılıçsoy, Trabzonspor'dan da Uğurcan Çakır yer aldı. Yabancı kulüplerde oynayan futbolculardan Arda Güler, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız, Gürcistan maçında ilk 11’de yer alan futbolcular olarak dikkati çekti. Süper Lig’deki 16 takımın esamesi okunmadı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor dışında Süper Lig’deki küme düşenler de dahil olmak üzere geriye kalan 16 takımın, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda esamesi okunmadı. Dört Büyükler olarak nitelendirilen takımların dışında yer alan aralarında Başakşehir, Kasımpaşa, Sivasspor, Alanyaspor, Rizespor, Antalyaspor, Gaziantep ve Adana Demirspor gibi Anadolu takımlarının futbolcularından EURO 2024’e giden futbolcu bulunmaması, soru işaretlerine neden oldu. EURO 2024 Portekiz maçı, 22 Haziran Cumartesi günü Bu arada, Türkiye - Portekiz maçı 22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma TRT 1'de canlı yayınlanacak. F GRUBU PUAN DURUMU TABLOSU 1- Türkiye -   3 puan 2- Portekiz -  3 puan 3- Çekya -     0 puan 4- Gürcistan - 0 puan

A Milli Futbol takımımızın EURO 2024 geniş kadrosu açıklandı Haber

A Milli Futbol takımımızın EURO 2024 geniş kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 öncesi geniş kadrosu açıklandı. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki ay-yıldızlı ekibin kadrosunda 35 futbolcu yer alıyor. Montella, 7 Haziran'da bu kadrodan 9 futbolcuyu çıkararak UEFA'ya 26 kişilik nihai kadroyu bildirecek. A Milli Takımın Aday Kadrosu: Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United) Doğan Alemdar (Troyes) Mert Günok (Beşiktaş) Uğurcan Çakır (Trabzonspor) Defans: Mert Müldür Çağlar Söyüncü Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe) Zeki Çelik (Roma) Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray) Ahmetcan Kaplan (Ajax) Merih Demiral (Al-Ahli) Ozan Kabak (Hoffenheim) Samet Akaydın (Panathinaikos) Cenk Özkacar (Valencia) Orta saha: Berat Özdemir (Trabzonspor) Can Uzun (Nürnberg) Hakan Çalhanoğlu (Inter) İsmail Yüksek (Fenerbahçe) Kaan Ayhan (Galatasaray) Okay Yokuşlu (West Bromwich) Orkun Kökçü (Benfica) Salih Özcan (Borussia Dortmund) Forvet: Abdülkadir Ömür (Hull City) İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe) Yunus Akgün (Leicester City) Kenan Yıldız (Juventus) Kerem Aktürkoğlu Barış Alper Yılmaz (Galatasaray) Oğuz Aydın (Corendon Alanyaspor) Arda Güler (Real Madrid) Bertuğ Yıldırım (Rennais) Cenk Tosun Semih Kılıçsoy (Beşiktaş) Enes Ünal (Bournemouth) Yusuf Yazıcı (Lille) Kamp Programı ve Hazırlık Maçları: A Milli Takım kadrosu üç etap halinde çalışmalara başlayacak. İlk grup futbolcular bugün Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri'nde idmanlarına başladı. İkinci grup, hafta sonu maçlarının ardından 29 Mayıs Çarşamba günü kampa dahil olacak. Arda Güler ve Salih Özcan ise UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ardından kampa katılacak. Milliler, 4 Haziran'da İtalya ve 10 Haziran'da Polonya ile hazırlık maçları yapacak. İtalya karşılaşması Bologna'daki Renato Dall'Ara Stadyumu'nda, Polonya maçı ise Varşova'daki PGE Narodowy Stadyumu'nda oynanacak. A Milli Takım, 11 Haziran'da Polonya'dan Almanya'ya geçerek, hazırlıklarını Barsinghausen kasabasında sürdürecek. EURO 2024 Maç Programı: A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te F Grubu'nda Çekya, Gürcistan ve Portekiz ile mücadele edecek. Maç programı şöyle: 18 Haziran Salı: Türkiye-Gürcistan (Dortmund) 22 Haziran Cumartesi: Türkiye-Portekiz (Dortmund) 26 Haziran Çarşamba: Çekya-Türkiye (Hamburg)

Kamu Çalışanları Dernek Başkanı Eser Aslan: ​​​​​​​İş güvencesi ve kadro istiyoruz Haber

Kamu Çalışanları Dernek Başkanı Eser Aslan: ​​​​​​​İş güvencesi ve kadro istiyoruz

Adana'da Abidin Dino Parkı'nda düzenlenen kitlesel eylemde Kamu Çalışanları Dernek Başkanı Eser Aslan, Karayolları Taşeron İşçileri adına önemli açıklamalarda bulundu. Elleri nasır tutmuş emekçilerin kadro talebini gündeme getiren Aslan, söz konusu taleplerinin sadece sözde değil, özde de karşılık bulmasını istedi. Aslan, eylemde yaptığı konuşmada, "Bizler karayollarında taşeron olarak çalışan; yol bakım onarım, müşavir firma, tünel bakım, rutin bakım ve HGS işçileri olarak ağır ve tehlikeli iş kolunda, yıllardır kuruma ve vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmekteyiz. Ancak iş güvencesi eksikliği nedeniyle mağduriyet yaşamaktayız. Her seçim öncesi bize kadro sözü verilip, dışarıda bırakılan biz karayolcular, artık ayrım yapılmaksızın kadro verilmesini istiyoruz." dedi. ESER ASLAN: "KADRO TALEBİMİZ İŞ GÜVENCEMİZİ İSTİYORUZ" Eylemde konuşan Aslan, 2018 yılında çıkan KHK ile verilen kadro hakkında şu ifadeleri kullandı: "2018 yılında KHK ile verilen kadroda, ihale şartnameleri yüzünden mağdur edilirken, şimdi yeniden mağdur olmak istemiyoruz. Karar hükmünde kararnamenin 23. ve 24. maddesince, 4734 sayılı kanun der ki, yıl boyunca devam eden ve niteliği gereği süreklilik arz eden işlerde, çalışması esasıyla KHK’dan yararlanır diye belirtmektedir. Bizler kurumun asıl işini yapmaktayız, geçici değil süreklilik arz eden işleri yapmaktayız. Kadrolular ile aramızda adil olmayan bir maaş farkı bulunmakta, bu durum iş barışına aykırıdır. Sayın yetkililer, sizler bize kadro sözü verdiniz. Artık sözlerin tutulmasını, iş güvencemizin olmasını istiyoruz." Aslan, kadro taleplerini seçim öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye iletmekte kararlı olduklarını belirtti ve devletin verdikleri sözleri tutması gerektiğini vurguladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.