TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mabel Matiz Harbiye'de hayranlarıyla buluştu, rekor kırdı!

Atlantis Yapım organizasyonu ve Paribu'nun katkılarıyla gerçekleşen Harbiye Açıkhava Konserleri'nde Mabel Matiz, hayranları ile buluştu. Son dönemde "Kömür" şarkısıyla müzik listelerinde zirveye yerleşen sanatçı, Harbiye Açıkhava'da iki gün üst üste sahne alarak rekora imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
Mabel Matiz Harbiye'de hayranlarıyla buluştu, rekor kırdı!

Atlantis Yapım organizasyonu ve Paribu'nun sponsorluğunda gerçekleşen Harbiye Açıkhava Konserleri'nde Mabel Matiz, iki gün üst üste sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Türkiye'nin en çok konser veren ve her konserinde rekora imza atan sanatçısı Matiz, Harbiye Açıkhava'da da biletleri tükenerek yeni bir rekora imza attı.

Son dönemde Kömür şarkısıyla müzik listelerinde zirveye yerleşen Matiz, konserinde "Yine, yeniden Harbiye… Burada sizlerle olmak beni her zaman çok heyecanlandırıyor. Bu mekanın hep farklı bir enerjisi olduğuna inanıyorum." diyerek duygularını dile getirdi.

Mabel Matiz Harbiye'de hayranlarıyla buluştu, rekor kırdı! 2

8 BİN MÜZİKSEVERLE BULUŞTU

Konserin ilk yarısında Matiz'in duygusal şarkılarıyla izleyiciler mest olurken, ikinci yarıda ise tempolu eserlerle coşku doruğa ulaştı. Hayranlar, telefon ışıklarını yakarak, ıslıklar ve alkışlarla sanatçıya eşlik etti.

Mabel Matiz'in hayranlarına bir de sürprizi vardı. "Sana Yıldızları Ödediğimden" şarkısında sahneye Bengü Beker'i davet eden sanatçı, Beker ile yaptığı düet ile izleyicileri büyüledi.

İki gün boyunca yaklaşık 8 bin müzikseverle buluşan Mabel Matiz, Eylül ve Ekim aylarında Harbiye Açıkhava'da 6 konser daha vereceğini müjdeledi.

Mabel Matiz Harbiye'de hayranlarıyla buluştu, rekor kırdı! 3

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.