TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası ortaya çıktı: 'Onu Affetmiyorum' demişti

"En Hamarat Benim" programının sunucusu Kadir Ezildi'nin yıllar önce terk eden babası, ünlü plastik cerrah Mehmet Ezildi olarak ortaya çıktı. Mehmet Ezildi, hakkındaki eleştirilere dayanamayarak sessizliğini bozdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2024 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası ortaya çıktı: 'Onu Affetmiyorum' demişti

"Temizlik Avcıları" programı ile ekran kariyerine başlayan ve şimdilerde "En Hamarat Benim" programının sunuculuğunu üstlenen Kadir Ezildi, son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanan Ezildi, mutlu gününün her anını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşarak adından söz ettirmişti. Yankıları günlerce süren nişanın ardından Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası da ortaya çıktı.

Gözyaşlarına boğulmuştu

Daha önce katıldığı bir programda babasıyla yıllardır görüşmediğini söyleyen Ezildi, "Onu affetmiyorum" diyerek gözyaşlarına boğulmuştu. Ezildi, "Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?" sorusunu ise "Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, 'Ne yapardık, nasıl biriydi?' diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum" yanıtını vermişti.

kadir ezildi

Babası ortaya çıktı

Şimdi ise Kadir Ezildi'nin yıllar önce kendilerini terk eden babasının plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıktı. Ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ezildi, hakkındaki eleştirilere dayanamayıp isyan etti.

Sessizliğini bozdu

Hakkında yapılan yorumlara tepki gösteren Mehmet Ezildi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır" dedi.

mehmet ezildi

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.