TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gamze Türkmen'in açık hali sosyal medyada gündem oldu, Avukatı devreye girdi

En Hamarat Benim'in sunucusu ve sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in açık halinin yer aldığı altınlarıyla şakalaşma videosu Beyaz TV ekranlarında ifşa olunca hukuki işlemler başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
Gamze Türkmen'in açık hali sosyal medyada gündem oldu, Avukatı devreye girdi

Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen'in açık halinin yer aldığı sosyal medya üzerinde paylaşılan görüntüleri, magazin dünyasında ses getirdi. Özellikle saçları açık ve kollarında altın takılarıyla yer aldığı videolar, izleyiciler tarafından dikkatle izlendi. Videoyu ifşa eden Beyaz Tv'de ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' magazin programında ise videonun yakınları tarafından Whatsapp ihbar hattına geldiği söylendi.

gamze türkmen açık hali

Gamze Türkmen'in altınlarıyla çekilen açık halinin yer aldığı video

Gamze Türkmen'in ev haliyle yakınlarıyla birlikte eğlendiği anların yer aldığı görüntüler, Beyaz Tv'de ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz' magazin programına gönderildi.. Ancak bu görüntülerin yayımlanmasının ardından sosyal medyada tepki yağdı. İzleyiciler, görüntüleri programa gönderenler ve yayımlayan programa eleştirilerde bulundu.

Kadir Ezildi'den Açıklama

Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen'in açık haliyle ilgili gelişmeler hakkında bir açıklama yaptı. Sadece avukatı aracılığıyla yasal işlem başlatılacağı duyuruldu. Ancak açıklamanın içeriği henüz kamuoyuna duyurulmadı. Gamze Türkmen'in sosyal medya hesaplarından ya da diğer platformlardan yapılacak resmi bir açıklama ile konunun daha netleşmesi bekleniyor.

gamze türkmen açık hali

Nişan Törenleri ile Gündeme Gelmişti

Kadir Ezildi, Erzurum'da nişanlandığı sevgilisi Gamze Türkmen ile hem Erzurum'da hem de İstanbul'da gösterişli nişan törenleri gerçekleştirmişti. Bu etkinlikler, çiftin sosyal medyada sıkça konuşulmasına neden olmuştu.

Gamze Türkmen'in açık hali ve Kadir Ezildi'nin konuya ilişkin açıklamalarının ne olacağı, sosyal medya kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor.

gamze türkmen

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.