TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin Akyürek'in amcasının kızı trafik kazasında hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Engin Akyürek'in amcasının kızı, avukat Ezgi Başak Akyürek Okul, Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
Engin Akyürek'in amcasının kızı trafik kazasında hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Engin Akyürek'in amcasının kızı olan 32 yaşındaki avukat Ezgi Başak Akyürek Okul, Sivas istikametine giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Refahiye ilçesi yakınlarında bir tıra arkadan çarpan araçta bulunan yedi aylık oğlu Baray Alp Okul'un ise ağır yaralandığı belirtildi.

Ezgi Başak Akyürek Okul'un kullandığı araç, Refahiye ilçesi yakınlarında bir tıra arkadan çarptı. Kazada Ezgi Başak Akyürek Okul olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan yedi aylık oğlu Baray Alp Okul ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı çocuğu Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Ailede Büyük Acı

Ezgi Başak Akyürek Okul'un vefatı, ailesi ve yakın çevresi için büyük bir acı oldu. Ünlü oyuncu Engin Akyürek de yaşadığı bu kayıpla sarsıldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Baray Alp Okul'un tedavisi sürerken, ailesi ve sevenleri endişeli bekleyişini sürdürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.