TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Akkaya’dan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’ya tepki: “Böyle bir baba fotoğrafı gördünüz mü?”

Ünlü manken Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın taşıyıcı anne aracılığıyla sahip oldukları çocuklarıyla paylaştıkları bir fotoğrafı eleştirerek, anne-baba olmanın sorumlulukları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akkaya, "Bu çocuk büyüdüğünde gerçek annesini arayacak, zor bir hayat bekliyor. Ancak bu fotoğrafın normal olduğunu kimse savunamaz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
Deniz Akkaya’dan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’ya tepki: “Böyle bir baba fotoğrafı gördünüz mü?”

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın taşıyıcı anne aracılığıyla sahip oldukları çocukları Belinay ile ilgili sert bir açıklamada bulundu. Akkaya, paylaşımında, "Siz anne ve baba olmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Bu çocuk, para verilerek satın alındı. İleride gerçek annesini arayacak, zor bir hayat bekliyor onu," ifadelerini kullandı.

Akkaya, ayrıca Selin Ciğerci'nin bir paylaşımına atıfta bulunarak, "İç çamaşırı bile değil, resmen donla yatakta uzanıyorsun ve çocuk cinsel organının üstünde oturuyor. Bu fotoğrafı normal mi buluyorsunuz?" diye sordu. Akkaya, bu tür bir baba fotoğrafının başka bir yerde görülmediğini vurguladı ve kimsenin kendisine medeniyetten bahsetmemesini istedi.

selin cğerci çocuğu

Selin Ciğerci, cinsiyet geçiş süreci sonrası kadın olmuş ve Gökhan Çıra ile evlenmişti. Çift, taşıyıcı anne aracılığıyla çocuk sahibi olmuştu. 

selin ciğerci belinay

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.