TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Akalın: Mutsuzdum, şimdi çok iyi hissediyorum

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçirdiği yağ aldırma operasyonu sonrası eski fit günlerine döndü. Akalın, sağlığına ve mutluluğuna kavuştuğunu belirtirken, geçmişteki kırgınlıklarını ve özlemlerini de dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
Demet Akalın: Mutsuzdum, şimdi çok iyi hissediyorum

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, son dönemde verdiği kilolarla gündemde. Akalın, fit bir görüntüye kavuşmak için operasyon geçirdiğini itiraf etti.

Akalın, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Diyet yapmaya çalıştım ve o kiloları veremedim. O kadar mutsuzdum ki. Bu mutsuzluk aileme de yansıdı. Şu an bir mutluluk geldi bana. Kendimi çok iyi hissediyorum."

12 YIL SONRA TEKRAR MAYO REKLAMI MI?

12 yıl önce bir mayo markasının yüzü olan Akalın'a, "Teklif gelse kabul eder misiniz yeniden?" sorusu da yöneltildi. Akalın bu soruya, "Bence çok güzel olur. Bu sezon Okan (Kurt) da bu konuyla ilgili arkamda." şeklinde yanıt verdi.

Demet Akalın Mutsuzdum, şimdi çok iyi hissediyorum 2

"SEDA SAYAN'I ÖZLEDİM"

Demet Akalın, sanat dünyasından küs olduğu ünlülerle ilgili konuşurken Seda Sayan itirafı da geldi: "Özlediğim insanlar var mı? Var! Kırgınım ama Seda Abla'yı çok özlüyorum."

KIZI HİRA ÇALIŞMASINI İSTEMİYOR

Şarkıcı, kızı Hira'nın kendisinin çalışmasını istemediğini de anlattı: "Program sürecinde ‘Ne zaman bitecek’ demeye başladı. Hira, çok çalışmamı ve sürekli bir yerlere gitmemi istemiyor."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.