TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi 'Eşref Rüya'da alacağı rekor ücret dudak uçuklattı

Çağatay Ulusoy, yeni dizisi "Eşref Rüya"da bölüm başına alacağı 3,5 milyon TL ile dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, bu ücretle televizyon dünyasında rekor bir kazanca imza atacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
Çağatay Ulusoy'un  yeni dizisi 'Eşref Rüya'da alacağı rekor ücret dudak uçuklattı

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni sezonda büyük bir mali başarıya imza atmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan "Eşref Rüya" dizisinde başrolü üstlenecek olan Ulusoy, bölüm başına tam 3,5 milyon TL kazanacak. Bu rakam, başarılı oyuncunun kariyerindeki en yüksek ücret olarak dikkat çekiyor.

Bölüm Başına 3,5 Milyon TL

Daha önce Ay Yapım'ın "Gaddar" dizisinde bölüm başına 2 milyon TL kazanan Ulusoy, "Eşref Rüya" ile kazancını rekor bir seviyeye çıkarmış olacak. Oyuncunun bu projedeki kazancı, televizyon dünyasında da büyük yankı uyandırdı.

“Eşref Rüya” Dizisinin Konusu

"Eşref Rüya", 14 yaşında tamirci çırağı olarak çalışan Eşref’in, yıllar sonra karşısına çıkan çocukluk aşkı Rüya'nın, güçlü bir düşman olarak geri dönmesiyle yaşanan olayları konu alıyor. Dizinin senaryosunu Ethem Özışık kaleme alırken, projenin büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.

eşref rüya

Diğer Projeleri Reddetti

Çağatay Ulusoy, bu projeye odaklanabilmek için Ay Yapım, OGMPictures ve Bozdağ Film gibi şirketlerin teklif ettiği projeleri reddetti. "İşgal Günlerinde Aşk", "Halef" ve "Bir Zamanlar İstanbul" gibi iddialı projelerde yer almayı tercih etmeyen Ulusoy, "Eşref Rüya" dizisine yoğunlaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Çağatay Ulusoy’un Kariyer Başarıları

2010 yılında modellikten oyunculuğa geçiş yapan Ulusoy, "Adını Feriha Koydum", "Medcezir", "İçerde" ve "Hakan: Muhafız" gibi yapımlarla Türkiye ve dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi kazandı. Yeni dizisi “Eşref Rüya” ile ekranlara dönen Ulusoy’un performansı merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.