TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Çağatay Ulusoy

İLKHABER-Gazetesi - Çağatay Ulusoy haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Çağatay Ulusoy haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Çağatay Ulusoy'un  yeni dizisi 'Eşref Rüya'da alacağı rekor ücret dudak uçuklattı Haber

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi 'Eşref Rüya'da alacağı rekor ücret dudak uçuklattı

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni sezonda büyük bir mali başarıya imza atmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan "Eşref Rüya" dizisinde başrolü üstlenecek olan Ulusoy, bölüm başına tam 3,5 milyon TL kazanacak. Bu rakam, başarılı oyuncunun kariyerindeki en yüksek ücret olarak dikkat çekiyor. Bölüm Başına 3,5 Milyon TL Daha önce Ay Yapım'ın "Gaddar" dizisinde bölüm başına 2 milyon TL kazanan Ulusoy, "Eşref Rüya" ile kazancını rekor bir seviyeye çıkarmış olacak. Oyuncunun bu projedeki kazancı, televizyon dünyasında da büyük yankı uyandırdı. “Eşref Rüya” Dizisinin Konusu "Eşref Rüya", 14 yaşında tamirci çırağı olarak çalışan Eşref’in, yıllar sonra karşısına çıkan çocukluk aşkı Rüya'nın, güçlü bir düşman olarak geri dönmesiyle yaşanan olayları konu alıyor. Dizinin senaryosunu Ethem Özışık kaleme alırken, projenin büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor. Diğer Projeleri Reddetti Çağatay Ulusoy, bu projeye odaklanabilmek için Ay Yapım, OGMPictures ve Bozdağ Film gibi şirketlerin teklif ettiği projeleri reddetti. "İşgal Günlerinde Aşk", "Halef" ve "Bir Zamanlar İstanbul" gibi iddialı projelerde yer almayı tercih etmeyen Ulusoy, "Eşref Rüya" dizisine yoğunlaşarak dikkatleri üzerine çekti. Çağatay Ulusoy’un Kariyer Başarıları 2010 yılında modellikten oyunculuğa geçiş yapan Ulusoy, "Adını Feriha Koydum", "Medcezir", "İçerde" ve "Hakan: Muhafız" gibi yapımlarla Türkiye ve dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi kazandı. Yeni dizisi “Eşref Rüya” ile ekranlara dönen Ulusoy’un performansı merakla bekleniyor.

Netflix, Çağatay Ulusoy başrollü yeni filmi 'Tam Bir Centilmen'in yayın tarihini duyurdu Haber

Netflix, Çağatay Ulusoy başrollü yeni filmi 'Tam Bir Centilmen'in yayın tarihini duyurdu

Netflix, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı yeni filmi "Tam Bir Centilmen"in yayın tarihini özel bir video ve filmden karelerle duyurdu. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın, yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın üstlendiği ve senaryosunu Deniz Madanoğlu'nun kaleme aldığı film, 26 Eylül 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak. 'Tam Bir Centilmen' filminin konusu nedir? Dışarıdan bakıldığında lüks bir yaşam süren Saygın’ın içsel yolculuğunu anlatan "Tam Bir Centilmen", izleyicileri göz kamaştırıcı bir dünyanın ardındaki derin mutsuzluğu keşfetmeye davet ediyor. Varlıklı kadınların gözdesi olan Saygın, dışarıdan bakıldığında güçlü ve baştan çıkarıcı bir karakter olarak görünse de, içinde bambaşka bir gerçek saklıdır. Saygın, her kadına istedikleri duygusal tatmini sunarken, kendi mutluluğunu aramaya başlar. Bu sorgulama, genç ve saf Nehir ile tanıştığında hayatında köklü değişimlere yol açar. 'Tam Bir Centilmen' filminin oyuncuları Filmde Çağatay Ulusoy’a Ebru Şahin, Haki Biçici, Nazlı Bulum ve Şenay Gürler gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor. Netflix, filmin fragmanını sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden "Mesele centilmenlik, para değil. Tam Bir Centilmen 26 Eylül'de sadece Netflix'te." notuyla paylaştı. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte film, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Eren Dönmezer'in oyuncu Çağatay Ulusoy ile şaşırtan benzerliği Haber

Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Eren Dönmezer'in oyuncu Çağatay Ulusoy ile şaşırtan benzerliği

TFF Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonu ilk haftasında deplasmanda konuk olduğu Fenerbahçe karşılaşmasında başarılı performansıyla spor kamuoyunun ilgisini çeken Adana Demirspor'un 15 yaşındaki Hataylı kalecisi Deniz Eren Dönmezer, ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile şaşırtan benzerliğiyle de gündeme geldi. Süper Lig’in açılış haftasında Fenerbahçe, konuk takım Adana Demirspor’u 1-0 yendi. Mavi-Lacivertli takımın kalesini koruyan 1.90 boyunda olan Hatay'lı kaleci Deniz Eren Dönmezer, bu karşılaşmadaki performansıyla, dikkati çeken isimlerden oldu. Dönmezer, maç sonrasında büyük övgü aldı ve sosyal medyada da gündem oldu. Adana Demirspor'un teknik direktörü Michael Valkanis, tüm oyuncularının performansıyla gurur duyduğunu belirtirken, Deniz Eren Dönmezer'den de övgüyle bahsetti. Fenerbahçe’nin, Adana Demirspor’un kalesini koruyan 15 yaşındaki kaleci Deniz Eren Dönmezer için resmi teklif yaptığı ancak, Başkan Murat Sancak'ın bu teklifi reddettiği de öne sürüldü. Kahramanmaraş merkezli depremlerden büyük ölçüde etkilenen illerden olan Hatay'da da, Atınözü ilçesinden olan başarılı kaleci Deniz Eren Dönmezer'den övgüyle bahsedildi. Yapılan bir paylaşımda, "Altınözülü hemşerimiz Deniz Eren Dönmezer, Adana Demirspor'un kalecisi olarak Fenerbahçe maçına çıktı. Trendyol Süper Lig'in en geç sporcusu olan Altınözü Karbeyaz Mahallemizden olan 15 yaşında Deniz Eren Dönmezer, Adana Demirspor - Fenerbahçe maçına başarılı bir şekilde ilk maçına çıktı. Hemşerimize başarılar diliyoruz." ifadeleri yer aldı. Amatör lig takımlarından Çukurova Demirspor'da yetişen Deniz Eren Dönmezer'in ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile olan benzerliği de dikkati çeken bir detay oldu.  Adana Demirspor'un yetenekli kalecisi 1.90 boyundaki Deniz Eren Dönmezer, futbol sahalarındaki başarılı performansının yanı sıra, son olarak Gaddar isimli dizide rol alan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile şaşırtıcı bir benzerlik taşıyor. İkili arasındaki bu benzerlik, sadece fiziksel görünüşle sınırlı kalmayıp, yüz hatları ve ifadeleriyle de dikkat çekiyor. 

Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisi Kübra'nın Galası Gerçekleşti Haber

Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisi Kübra'nın Galası Gerçekleşti

Galataport’ta gerçekleşen özel gecede dizinin yönetmenleri ve yapım ekibinin yanı sıra başta Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan olmak üzere oyuncu kadrosu da yer aldı.  Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, Afşin Kum’un aynı isme sahip romanından uyarlanan Kübra, kendi halinde genç ve mütevazi Gökhan’ın, telefonuna birtakım gizemli mesajların gelmesi sonucu hayatının değişmesini ve kendini beklemediği olayların içinde bulmasını konu alıyor. Gökhan, İstanbul’un arka mahallelerinin birinde yaşayan, hayatının aşkıyla evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışan sıradan bir gençtir. Bu sıradan hayatı; üyesi olduğu sanal bir uygulamada, Kübra isimli hesaptan gelen bir mesajla değişmeye başlar: “Sen farklısın!”. Başta önemsemediği bu mesajın ne anlama geldiğini de kendisine attığı mesajlarla ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar veren Kübra’nın kim olduğunu da zamanla anlar Gökhan. Ancak bu gerçeği kabullenmesi onu zorlu bir yolculuğa çıkarmış olur. Bu yolculukta Gökhan’ın destekçileri kadar düşmanları da olacaktır. Ve Gökhan kendini “karanlık ve aydınlığın savaşı” olarak gördüğü bir savaşın tarafı olarak bulacaktır. "Kübra" 18 Ocak'ta Netflix'te! Kübra dizisi ne zaman başlayacak? Kübra dizisi oyuncuları ve konusu ne? Kübra dizisinin yayın tarihi, diziseverler tarafından merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer almaya başladı. Netflix'te yayınlanacak olan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu gibi deneyimli isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi ne zaman başlayacak? Kübra dizisi oyuncuları ve konusu ne?Kübra dizisinin ne zaman başlayacağı, dizinin yayınlanan ilk fragmanlarının ardından merak ediliyor. Dizide Gökhan karakterine hayat verecek olan Çağatay Ulusoy, arka sokaklarda yaşayan genç bir adamı canlandıracak. Peki, Kübra dizisi ne zaman başlayacak? Kübra dizisi oyuncuları ve konusu ne? KÜBRA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Netflix'te yayınlanacak olan Türk dizisi Kübra'nın yayın tarihi belli oldu. Buna göre; Kübra dizisi 18 Ocak 2024 Perşembe günü yayınlanmaya başlayacak. KÜBRA DİZİSİNİN KONUSU Gökhan, İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan genç bir adamdır. Hayatının aşkı ile evlenmek için hayatını düzene sokmaya çalışan Gökhan'ın hayatı, bir gün parçası olduğu sanal arkadaşlık grubundan gelen bir mesajla alt üst olur. Kübra isimli bir hesaptan gelen mesajda, kimsenin bilmediği olaylar hakkında birtakım bilgiler yer almaktadır. Gökhan'ın mesajlaşması devam ettikçe, kendisini seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir durumun içinde bulur. KÜBRA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER? Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Ahmet Mümtaz Taylan, Cemalettin Çekmece, Erdem Şenocak

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.