TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Massive Attack İstanbul'da konser verdi! Daddy G Filistin kefiyesiyle sahneye çıktı

Ünlü İngiliz müzik grubu Massive Attack, İstanbul’daki konserinde Filistin kefiyesi takarak sahneye çıkan Daddy G ile dikkat çekti. Konserde sevilen parçalar seslendirildi ve dünya gündemindeki başlıklar dev ekrandan paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
Massive Attack İstanbul'da konser verdi! Daddy G Filistin kefiyesiyle sahneye çıktı

Ünlü İngiliz müzik grubu Massive Attack, İstanbul’da hayranlarıyla bir araya geldi. BKM ve Pozitif işbirliği ile Bonus Parkorman’da gerçekleşen konserde, grup üyeleri ve konuk sanatçılar unutulmaz bir performans sergiledi.

Grup, konserde açılışı “Risingson” parçasıyla yaptı ve dinleyicilere “Girl I Love You”, “Black Milk”, “Take It There”, “Gone”, “Minipoppa”, “Voodoo in My Blood”, “Song to the Siren”, “Inertia Creeps”, “Rockwrok”, “Angel”, “Safe From Harm”, “Unfinished Sympathy”, “Karmacoma” ve “Teardrop” gibi sevilen parçalarını seslendirdi.

DADDY G’NİN FİLİSTİN KEFİYESİ

Bu arada, grup üyesi Daddy G (Grant Marshall), sahneye Filistin kefiyesi takarak çıkmasıyla dikkati çekti. Şarkılarıyla müzik listelerinde önemli sıralarda yer alan ve sahneden gündeme dair mesajlar vermesiyle bilinen Massive Attack, bu konserde de geleneklerini sürdürdü.

Massive Attack İstanbul'da konser verdi! Daddy G Filistin kefiyesiyle sahneye çıktı 2

DÜNYA GÜNDEMİ VE DEV EKRAN

Konser boyunca sahnede kurulan dev ekrandan, dünya gündemindeki başlıklar yazılı olarak paylaşıldı. Massive Attack, hem müzikal performansı hem de toplumsal mesajlarıyla İstanbul’daki hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.