TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'daki Fuar, 200-210 bin ziyaretçi hedefliyor

Adana'da devam eden "3. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı"na yoğun ilgi var. Türkiye Tesbihçiler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Rezan Yılmaz, geçen yıl 143 bin ziyaretçi ağırladıklarını, bu yıl ise 200-210 bin katılımcı beklediklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 18:08
Kaynak: AA
Adana'daki Fuar, 200-210 bin ziyaretçi hedefliyor

Adana Valiliği himayesinde TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "3. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı" sürüyor. Türkiye Tesbihçiler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı Rezan Yılmaz, AA muhabirine, bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuara ilginin güzel olduğunu belirtti.

Fuara geçen yıl 143 bine yakın ziyaretçi geldiğini, bu yıl daha yüksek bir katılım beklediklerini dile getiren Yılmaz, "Hem doğal taş hem tespihe olan ilgi her geçen gün daha da fazlalaşıyor. Geçen sene ziyaretçi sayımız 143 bindi. Bu sene de 200-210 bin bandında ziyaretçi bekliyoruz." diye konuştu.

“Tesbih fuarında yoğunluk artıyor"

Tespih ustası Murat Ongun da fuar sayesinde sektördekilerin bir araya gelme şansı yakaladığını belirterek şunları söyledi: "Şu anda zaten bir yoğunluk var. Lezzet festivalinin yoğunluğu artıracağına inanıyoruz. Çünkü oraya gelenler mutlaka bizim fuarımızı ziyarete geliyorlar."

“Her sene katılmayı düşünüyoruz”

Fuara Kayseri'den katılan Anıl Koltuk da 2 yıldır ziyaretçi olarak gelip bağlantılar kurduğu fuarda bu yıl stant açtıklarını dile getirerek, "İlk gün güzeldi. Bugün ikinci günümüz ve güzel geçiyor. Bayağı katılımcı var. Ürünlerimizi sergiledik. Memnun kalırsak inşallah her sene devamlı katılmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Fuar, 20 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.