TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgi evlerinde kalan çocuklar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hava balonunda kutladı

Aksaray’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ve gençler için özel bir "Zafer Uçuşu" düzenlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı sevgi evlerinde kalan 35 çocuk, sıcak hava balonuyla gerçekleştirilen uçuşta Türk bayrağı açarak, zaferin 102. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 15:18
Kaynak: İHA
Sevgi evlerinde kalan çocuklar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hava balonunda kutladı

Aksaray'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ve gençler için özel bir "Zafer Uçuşu" düzenlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı 35 çocuk, Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerine sahip Ihlara Vadisi üzerinde sıcak hava balonlarıyla uçuş gerçekleştirerek zaferin 102. yıl dönümünü havada kutladı. Etkinlikte çocuklar dev Türk bayrakları açarak coşkularını paylaştı.Aksaray’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ve gençler için özel bir "Zafer Uçuşu" düzenlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı sevgi evlerinde kalan 35 çocuk, sıcak hava balonuyla gerçekleştirilen uçuşta Türk bayrağı açarak, zaferin 102. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

aksaray sevgi evleri

"Çocuklar İlk Kez Sıcak Hava Balonuna Bindiler"

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, çocukların ilk kez sıcak hava balonuna bindiklerini ve bu anlamlı etkinliğin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na ayrı bir renk kattığını belirtti. Etkinlik, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nun himayesinde gerçekleştirildi ve çocuklar dev Türk bayrakları açarak zafer coşkusunu havada yaşadı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan ise, bu özel uçuşun bayramın anlamını güçlendirdiğini ve zaferin 102. yıl dönümünde gurur verici bir etkinlik olduğunu ifade etti.

kapadokya balon

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.