TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyelilerin Türk Bayrağına saldırılarına tepki geldi

Kayseri'de Suriye uyruklu bir kişinin küçük çocuğu taciz etmesinin ardından ayaklanan Kayseri halkı Suriyelilerin gitmesi için protestolar düzenledi. Bunun üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de kontrol ettiği bölgelerde Türkiye'ye karşı protestolar gerçekleşmeye başladı. Gazeteci İbrahim Haskoloğlu ise Türk Bayrağının yırtılmasına tepki göstererek, ''Bunların vatansız kalmasına hiçbir zaman şaşırmadım. Herkes hakkettiğini yaşıyor. Biz de öyle.'' diyerek sitem etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 17:21
Kaynak: Haber Merkezi

Kayseri'de yaşanan bir taciz olayının ardından başlayan protestolar, Suriyelilere karşı tepkilerin artmasına yol açtı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kontrolündeki bölgelerde ise Türkiye'ye karşı protestoların başlamasıyla gerilim daha da tırmandı. Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, Türk Bayrağı'nın yırtılmasına büyük tepki gösterdi ve "Bunların vatansız kalmasına hiçbir zaman şaşırmadım. Herkes hakkettiğini yaşıyor. Biz de öyle," diyerek sitem etti.

suriyeliler tıra saldırdı

İbrahim Haskoloğlu paylaşımında, ''Türkiye'ye karşı ayaklanan Suriyelilerin içme suyunu, elektriğini, memur maaşlarını, güvenliğini ve güvenliğinden sorumlu şahısların araçlarını Türkiye Cumhuriyeti Devleti karşılıyor. Bunların vatansız kalmasına hiçbir zaman şaşırmadım. Herkes hakkettiğini yaşıyor. Biz de öyle.'' ifadelerini kullandı.

suriyeliler türk bayragına saldırdı

suriyeden

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.