TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semih Çelik’in babası, İkbal ve Ayşenur cinayetleriyle ilgili İfadesinde şok iddialarda bulundu

Gazeteci Emrullah Erdinç, İstanbul’da İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in katledilmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan Semih Çelik’in babasının ifadesini paylaşarak, oğlunun geçmişine ve yaşadığı psikolojik sorunlara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
Semih Çelik’in babası, İkbal ve Ayşenur cinayetleriyle ilgili İfadesinde şok iddialarda bulundu

Gazeteci Emrullah Erdinç Semih Çelik’in babasının ifadesini sosyal emdya hesabından açıkladı. İstanbul’da İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in öldürülmesiyle ilgili davada şüpheli olarak gözaltına alınan Semih Çelik'in babası, oğlunun lise döneminden bu yana yaşadığı psikolojik sorunları ve çevresiyle kurduğu ilişkileri gözler önüne serdi. Baba Çelik, oğlunun lise 3. sınıfta aldığı bilgisayarla sürekli odasında vakit geçirdiğini, kendisine sorular sorulduğunda ise “Anlamazsınız, düşünce yapılarımız farklı” diyerek gizemli bir tavır sergilediğini söyledi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

Semih Çelik’in, 1 Mart 2022’de eski kız arkadaşı İkbal Uzuner’in annesi tarafından "Kızımın beynini yıkadı, beraber intihar edecekler" iddiaları üzerine intihara teşebbüs ettiğini belirten baba, bu olayın ardından oğlunun Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi’nde psikolojik tedavi gördüğünü ifade etti. Semih'in bu dönemde psikiyatrik ilaçlar kullanması gerektiğini ancak tedaviyi yarıda bıraktığını da ekledi.

ŞEYTANİ FİGÜRLERE BENZEYEN KARA KALEM ÇİZİMLERİ VAR

Baba Çelik, oğlunun son iki yıldır uyuşturucu madde kullandığını ve bu süreçte davranışlarında büyük değişiklikler yaşandığını belirtti. Semih’in odasında yaptığı şeytani figürlere benzeyen kara kalem çizimlerinin kendilerini endişelendirdiğini söyleyen baba, oğlunun uyuşturucuyu nasıl temin ettiğini bilmediğini dile getirdi.

Olay günü Semih'in yanında kız arkadaşı Ayşenur Halil'in bulunduğunu ve kendisiyle herhangi bir sorun olmadığını öğrendiklerini aktaran baba, oğlunun bilgisayarıyla ilgili detayları incelediklerinde şok edici bilgilere ulaşabileceklerinden endişe ettiğini ifade etti.

semih çelik

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.