TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Narin Güran’ın ablasının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı

5 yaşında merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği belirtilen Narin Güran’ın ablasının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Geçmişte otopsi yapılmadan toprağa verilen ablanın ölüm nedeni yeniden araştırılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
Narin Güran’ın ablasının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı

8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma derinleşirken, ablasının geçmişteki ölümüne ilişkin yeni bir inceleme başlatıldı. 5 yaşında merdivenlerden düştüğü belirtilerek hayatını kaybettiği bildirilen Narin’in ablasının ölümüyle ilgili daha önce otopsi yapılmadığı öğrenildi. Bu durum, olayın seyrini değiştirebilecek yeni bir boyut kazandırdı.

Ne Olmuştu?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni kısa süre önce bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Narin’in aile üyeleri arasında gözaltına alınanlar oldu. Aile hakkında çeşitli iddialar ortaya atılırken, ablasının ölümüne dair soru işaretleri de gündeme geldi.

Ablanın yıllar önce hayatını kaybettiği, ancak ölüm sebebi hakkında net bir bilgi olmadığı ve o dönemde herhangi bir otopsi yapılmadan defnedildiği belirtildi. Şimdi, Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, ablasının ölümüne dair yeni deliller ve şüpheler üzerine inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.