TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marul Kafa (Mehmet Yıldırım)'ın annesi hayatını kaybetti

Sosyal medya fenomeni Marul Kafa (Mehmet Yıldırım), annesinin vefatını duyurdu. Takipçileri büyük üzüntü yaşarken, destek mesajlarıyla dolup taştı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
Marul Kafa (Mehmet Yıldırım)'ın annesi hayatını kaybetti

Sosyal medyanın tanınan isimlerinden Marul Kafa (Mehmet Yıldırım), annesi Havva Yıldırım'ın vefatını duyurdu. Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda annesinin ölüm haberini takipçileriyle paylaştı. "Canımdan çok sevdiğim annemi kaybettik. Öğle namazına müteakip Cihadiye Mezarlığı’na defnedilecektir. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun." sözleriyle duygularını ifade eden Yıldırım'ın bu paylaşımı, binlerce takipçisinden destek ve taziye mesajları aldı.

Marul Kafa (Mehmet Yıldırım)'ın annesi hayatını kaybetti 2

Merhume Havva Yıldırım'ın cenaze töreni, Aksu Cihadiye Mezarlığı'nda düzenlenecek. Yıldırım ailesi, cenaze törenine katılmak isteyen dost ve yakınlarını öğle namazına müteakip mezarlığa davet etti. Havva Yıldırım’ın vefatı, sosyal medya kullanıcıları arasında da büyük üzüntü yarattı. Yıldırım'a destek mesajları gönderen kullanıcılar, onun ve ailesinin yanında olduklarını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.