TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın girişimciler temiz teknolojiler alanında ödüllendiriliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın desteklediği TÜBİTAK’ın Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı (GCIP) Türkiye 2024 Hızlandırıcı Programı kapsamında kadın girişimciler, yıl sonunda ödüllerini alacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
Kadın girişimciler temiz teknolojiler alanında ödüllendiriliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, TÜBİTAK ve Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO) iş birliğiyle yürüttüğü Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı (GCIP) Türkiye 2024 Hızlandırıcı Programı ile kadın girişimcileri destekliyor. Program kapsamında temiz teknoloji alanında yenilikçi fikirleri olan kadın girişimcilere eğitimler, mentorluk ve finansal destek sağlanıyor.

23 KADIN GİRİŞİMCİ YARIŞTA

Proje başvurularını değerlendiren jüri, 37 takım arasından 23 kadın girişimciyi programa kabul etti. Bu girişimciler, uluslararası alanda tanınmış uzmanlar tarafından verilen eğitimlere katılıyor ve deneyimli mentorlerle çalışıyor.

YIL SONUNDA ÖDÜLLER SAHİBİ OLACAKLAR

Eğitimlerinin ardından girişimciler, "Toplumsal Etkide Öncü Kadın Girişimci", "Yenilikçi Kadın Girişimci", "En İyi Gelişim Gösteren Kadın Girişimci" ve "Genç Kadın Girişimci" olmak üzere dört kategoride değerlendirilecek. Yıl sonunda düzenlenecek görkemli bir törenle ödüller sahiplerini bulacak.

TEMİZ TEKNOLOJİLERDE KADIN GÜCÜ

GCIP Türkiye 2024 Hızlandırıcı Programı, sadece kadın girişimcileri desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda temiz teknoloji alanında farkındalık yaratıyor. Program sayesinde kadın girişimciler, yenilikçi fikirlerini hayata geçirerek hem kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor hem de ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına önemli katkılar sunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.