TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul tramvaylarda klima çalışmıyor: Yolcular isyanda

İstanbul'da tramvaylarda yaşanan klima sorunu vatandaşları ve turistleri canından bezdirdi. T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında klimaların bozuk olması nedeniyle vatandaşlar ve turistler sıcakta bunalmak zorunda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 13:55
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

İstanbul Fatih'te tramvaylarda yaşanan klima sorunu vatandaşları ve turistleri canından bezdirdi. T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında klimaların bozuk olması nedeniyle vatandaşlar ve turistler sıcakta bunalmak zorunda kaldı.

KLİMASIZ TRAMVAYDA VATANDAŞ ÇİLESİ

Özellikle turistlerin yoğun olarak kullandığı bu hattaki klimaların bozuk olması, turistleri de zor durumda bıraktı. Sıcaktan bunalan turistler, ellerindeki şapkalar, yelpazeler ve tişörtler ile kendilerini havalandırmaya çalıştı.

İstanbul'da tramvayda klima çilesi 2

TEPKİLER YOĞUN

Klimasız tramvayda mağdur olan vatandaşlar ve turistler, yetkililerden çözüm bekliyor. Sosyal medyada da klimaların bozuk olmasıyla ilgili birçok tepki mesajı paylaşıldı.

İstanbul'da tramvayda klima çilesi 3

İSTANBUL'DA SICAK HAVA DEVAM EDİYOR

İstanbul'da son günlerde hava sıcaklıkları oldukça yükseldi. Bu nedenle vatandaşlar serinlemek için çeşitli yollar arıyor. Klimasız tramvaylar ise bu sıcak havalarda vatandaşlara ve turistlere adeta bir çile yaşatıyor.

İstanbul'da tramvayda klima çilesi 4

YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Vatandaşlar ve turistler, yetkililerden tramvaylardaki klimaların bir an önce tamir edilmesini ve serin bir ortamda seyahat edebilmek istiyor.

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.