TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İletişim Başkanı Altun: 15 Temmuz, bir yeniden doğuşun hikayesi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü "Milletin Zaferi" temasıyla kutlayarak, 15 Temmuz'un sadece bir direniş değil, aynı zamanda bir yeniden doğuşun hikayesi olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
İletişim Başkanı Altun: 15 Temmuz, bir yeniden doğuşun hikayesi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin yıldönümünde sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Altun, mesajında milletimizin vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkma iradesinin karanlık bir geceyi aydınlığa çevirdiğini belirterek, "O gece, hain darbe girişimine karşı milletimizin yazdığı kahramanlık destanı, birliğimizi ve özgürlüğümüzü koruma konusundaki sarsılmaz irademizi gösterdi. 15 Temmuz, sadece bir direniş değil, aynı zamanda bir yeniden doğuşun hikâyesidir" dedi.

"MİLLETİN İRADESİNE SAHİP ÇIKMA KARARLILIĞI BİZE AYDINLIĞA YÜRÜNECEĞİNİ GÖSTERDİ"

Altun, "Milletimizin iradesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkma kararlılığı, bize en karanlık anlarda bile nasıl aydınlığa yürüneceğini göstermiştir" ifadelerini kullanarak, bu kararlılığı her yıl hatırlamanın ve hatırlatmanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millete duyulan saygının bir ifadesi olduğunu belirtti.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ "MİLLETİN ZAFERİ" TEMASIYLA ANILACAK

Bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün "Milletin Zaferi" temasıyla anılacağını belirten Altun, tüm etkinliklerin bu büyük zaferin ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla bu tema çerçevesinde düzenleneceğini ifade etti. Altun, "Zaferimizi hep birlikte kutluyor; şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz" diyerek mesajını sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.