TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İletişim Bakanı Fahrettin Altun, bakanlıkların basın müşavirleri Külliye'de buluştu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bakanlıkların basın müşavirleriyle bir araya gelerek kamusal iletişim, koordinasyon ve dezenformasyonla mücadele konularını ele aldı. Altun, hakikat mücadelesinin devam edeceğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
İletişim Bakanı Fahrettin Altun, bakanlıkların basın müşavirleri Külliye'de buluştu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen toplantıda bakanlıkların basın müşavirleriyle bir araya geldi. Toplantıda kamusal iletişim süreçlerinin doğru yönetilmesi, kurumlar arası koordinasyonun artırılması ve dezenformasyonla mücadele konuları ele alındı.

KAMUSAL İLETİŞİMDE DOĞRU YÖNETİM VE KOORDİNASYON

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Fahrettin Altun, kamusal iletişimin önemine vurgu yaparak, doğru bilgi akışının sağlanması ve bakanlıklar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Altun, “Ülkemizin başarılarını duyurmaya ve hakikat mücadelemize devam ederken, manipülasyon ve dezenformasyon gibi tehditlere karşı koyacağız,” dedi.

İletişim Bakanı Fahrettin Altun, bakanlıkların basın müşavirleri Külliye'de buluştu 2

DEZENFORMASYONA KARŞI MÜCADELE VURGUSU

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ülkenin kalkınma ve refah yolunda attığı adımların kamuoyuna duyurulmasının önemine değindi. Dezenformasyonla mücadelede tam kapasiteyle çalışacaklarını belirten Altun, “Tüm gücümüzle bu tehditlere karşı koyacağız,” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan basın müşavirlerine teşekkür eden Altun, “Kamusal iletişim süreçlerine katkılarından dolayı değerli basın müşavirlerimize teşekkür ediyorum,” diyerek toplantının verimli geçtiğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.