TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fethullah Gülen'in öldü mü? Yeğeni açıklama yaptı

Sosyal medyada FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğüne dair yayılan haberler üzerine, Gülen'in yeğeni Kemal Gülhan açıklama yaptı. Son görüntülerinde kötü bir halde görünen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü mü? İşte merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
Fethullah Gülen'in öldü mü? Yeğeni açıklama yaptı

Sosyal medyada FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğüne dair yayılan haberler üzerine, Gülen'in yeğeni Kemal Gülen'den açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde Pensilvanya'daki evinden taşınan Gülen hakkında yapılan paylaşımlar, bazı kullanıcılar tarafından dikkat çekti.

YEĞENİ AÇIKLAMA YAPTI: FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

Söz konusu iddialar, Kemal Gülen'in sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım ile ortaya atıldı. Paylaşımda, “Fethullah Gülen Hocaefendi, uzun süredir mustarip olduğu kalp rahatsızlığına yenik düşerek dar-ı bekaya irtihal etmiştir. Bu büyük kaybın verdiği acıyla taziyeleri kabul edemeyecek kadar derin bir hüzün içindeyim. Makamı âli olsun…” ifadeleri yer aldı. Bu paylaşım, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir yankı uyandırdı.

Ancak kısa süre içinde Kemal Gülen, başka bir hesaptan yaptığı açıklamada, önceki paylaşımın hesabının çalındığı gerekçesiyle gerçek olmadığını duyurdu. Gülen, “Zorunlu bir açıklama. Alçakça iftiralara bir cevaptır. Çalınan hesaptan paylaşılan haber YALANDIR. Hocaefendi hayatta ve afiyettedir.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.