TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzcespor-Bursaspor maçında yaşanan olaylara ilişkin Düzce Valiliği'nden açıklama

Düzcespor ve Bursaspor arasındaki 3. Lig karşılaşmasında yaşanan olayların ardından Düzce Valiliği bir açıklama yaptı. Açıklamada, Bursaspor taraftarlarının stadyuma girişine ilişkin yaşanan sorunlar ve alınan güvenlik önlemleri detaylı bir şekilde anlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
Düzcespor-Bursaspor maçında yaşanan olaylara ilişkin Düzce Valiliği'nden açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'in açılış maçında Düzcespor, Bursaspor’u evinde konuk etti. Bursaspor’un 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, Bursaspor taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle Düzce Valiliği'nden bir açıklama yayınlandı. Maç sırasında meydana gelen olayların detayları paylaşılarak, inceleme başlatıldığı belirtildi.

BURSASPOR TARAFTARLARININ KALABALIK GELMESİ OLAYLARI TETİKLEDİ

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Bursaspor taraftarlarına 450 kişilik kontenjan ayrıldığı, ancak şehre 1200 taraftarın geldiği vurgulandı. Misafir tribünü kapasitesinin dolduğu ve biletsiz ya da sahte biletlerle stadyuma girmeye çalışan taraftarların stada alınamayacağı defalarca bildirildi. Ancak bazı taraftarlar güvenlik bariyerini aşarak stada girmeye çalıştı.

OLAYLARA İLİŞKİN İNCELEME BAŞLATILDI

Dış güvenlik bariyerlerini aşmaya çalışan taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Düzce Valiliği, olayların çok yönlü olarak incelendiğini ve zor kullanma yetkisini aştığı değerlendirilen bir personelin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı. Ayrıca, idari tahkikat başlatıldığı belirtildi.

Düzcespor-Bursaspor maçında yaşanan olaylara ilişkin Düzce Valiliği'nden açıklama 2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.