TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Diamond Tema' hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Hz. Muhammed'in evlilikleri ile ilgili ifadeleri nedeniyle tartışmaların odağında olan Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Adalet Bakanı Tunç, sosyal medya hesabından "İslam dini ve sevgili Peygamberimizle ilgili kullanılan tahrik edici ifadeler asla kabul edilemez" açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2024 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
'Diamond Tema' hakkında yakalama kararı çıkarıldı

İslam dini ve Hz. Muhammed'in evlilikleri ile ilgili ifadeleri nedeniyle bir süredir tartışılan Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Yer6 adlı sosyal medya kanalında katıldığı bir tartışma programında Hz. Muhammed'in evlilikleri ile ilgili ifadeleri nedeniyle eleştirilen YouTuber ve araştırmacı Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şüpheli Diamond Tema’nın yurtdışında olması nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır. İslam dini ve sevgili Peygamberimizle ilgili kullanılan tahrik edici, çirkin ve provokatif ifadeler asla kabul edilemez," ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç'un paylaşımı:

"Şüpheli Diamond Tema’nın yurtdışında olması nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır. İslam dini ve sevgili Peygamberimizle ilgili kullanılan tahrik edici, çirkin ve provokatif ifadeler asla kabul edilemez."

Kendisi çocuk yaştayken Türkiye’ye yerleşen Arnavut kökenli bir aileden gelen ve bir süredir Arnavutluk’ta yaşayan Tema, tutuklanma tehditleri üzerine yurt dışına çıktığını açıklamıştı. Din ve felsefe konulu videolarıyla popüler olan Diamond Tema'nın 900 bine yakın abonesi bulunuyor. Diamond Tema kendisini agnostik olarak tanımlıyor.

Diamond Tema

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.