TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Narin kızımızın hesabını adalet önünde soracağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından Narin Güran cinayeti hakkında yaptığı açıklamada, "Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız" dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 10:04
Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Narin kızımızın hesabını adalet önünde soracağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından yaptığı "Millete Sesleniş" konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Diyarbakır Bağlar'da yaşanan Narin cinayetine değinerek, "Narin kızımızın canını alanlardan bunun hesabını adalet önünde mutlaka soracağız. Masum bir yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım" dedi.

Erdoğan: "Narin kızımızın canını alanlardan bunun hesabını adalet önünde mutlaka soracağız"

Narin cinayetinin takipçisi olacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Diyarbakır Bağlar'dan gelen acı haber sebebiyle buruk karşıladık, buruk geçirdik. Narin yavrumuzun hunharca katledilmesi, hepimizin yüreğine kor bir ateş düşürdü. Narin kızımızın canını alanlardan bunun hesabını adalet önünde mutlaka soracağız. Masum bir yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım. Burada şunun da bilinmesini isterim: Sadece Narin evladımızın değil; tüm çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı söndüren ister bölücü teröristler olsun, ister zehir tacirleri ve çeteler olsun, ister yanındaki-yöresindeki vicdan fukaraları ahlaksızlar olsun, bütün canilerle mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Bugünkü ilk dersin 'Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi' olması, şüphesiz çok önemli mesajlar içeriyordu. Millî Mücadele'de dönemin emperyalist güçlerine karşı direniş destanını yazmış bir millet olarak Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Bugün Gazze'de, Ramallah'ta verilen mücadelenin ne manaya geldiğini en iyi biz anlarız” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.