TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kayseri'deki çocuk istismarı olayında şüpheli tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kayseri'de yaşanan çocuk istismarı olayıyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin mahkemece tutuklandığını ve çocuğun ailesinin devlet koruması altına alındığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 23:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 23:28
Kaynak: Haber Merkezi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kayseri'deki çocuk istismarı olayında şüpheli tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen çocuk istismarı olayıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, "Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen çocuk istismarı olayıyla ilgili Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Çocuk ve ailesi ise devletimizin koruması altındadır," dedi.

PROVOKATİF GİRİŞİMLERE KARŞI SORUŞTURMA

Bakan Tunç, açıklamasında Suriyeli sığınmacılar üzerinden milletin birliğini ve ülkenin huzurunu bozmayı amaçlayan faaliyetlerle sosyal medya üzerinden yapılan provokatif girişimlerin ve asılsız iddiaların Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından soruşturulduğunu, gözaltı kararlarının verildiğini belirtti.

HUKUK DEVLETİ VURGUSU

Adalet Bakanı, “Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Bağımsız ve tarafsız Türk yargısı, kanunlar çerçevesinde gerekli cezaları uygulamaktadır. Ayrımcılık yaparak, ötekileştirerek ve nefret dili kullanarak milletimizin arasına nifak tohumları ekmek isteyenler asla amacına ulaşamayacaktır. Aziz milletimiz, sağduyulu davranarak ülkemizi karıştırmak isteyenlere asla müsaade etmeyecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.