TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Universum En Çekici İşverenler Araştırması'nda ASELSAN, Türkiye’nin en çekici işvereni seçildi

ASELSAN, Universum'un 2024 yılı Türkiye etabında Mühendislik/BT kategorisinde zirveyi koruyarak, 12 yıldır süregelen başarısını devam ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
Universum En Çekici İşverenler Araştırması'nda ASELSAN, Türkiye’nin en çekici işvereni seçildi

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayii şirketi ASELSAN, Universum En Çekici İşverenler Araştırması'nda bir kez daha zirveye oturdu. 61 farklı üniversiteden 43 binin üzerinde öğrenci ve 15 binin üzerinde profesyonelin katıldığı araştırmada, ASELSAN hem mühendislik hem de BT alanında en çekici işveren seçildi.

12 YILDIR ZİRVEDE

ASELSAN, bu sonuçla birlikte, 12 yıldır yapılan araştırmada mühendislik/BT kategorisinde öğrencilerin sıralamasında on kez, profesyonellerin sıralamasında yedi kez birinci olmayı başardı. Bu başarı, şirketin genç yetenekler arasındaki popülerliğini ve sektördeki lider konumunu bir kez daha ortaya koydu.

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, bu başarının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, "ASELSAN olarak, oyun değiştirici teknoloji geliştirme yolculuğumuzda bir kez daha önemli bir başarıya imza attık. Ülkemizin teknoloji lideri olarak, gençlerimizin de ilk tercihi olmamız bizleri mutlu ediyor. Bu başarıdan aldığımız güçle, daha büyük başarılara imza atmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

EN ÇEKİCİ İŞVEREN ARAŞTIRMASI HAKKINDA

Universum En Çekici İşverenler Araştırması, dünyanın birçok ülkesinde öğrenci ve genç profesyonellerin katılımıyla her yıl gerçekleştiriliyor. Araştırma, işveren markası alanında en kapsamlı içgörü raporunu ve en prestijli işveren sıralamasını oluşturuyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.