TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin Polat'ın tahliye kararı sonrası Dilan Polat'ta 'Enercii' şarkısıyla kutlama

Kara para aklama iddiasıyla yargılanan Engin ve Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanıktan 4’ü tahliye edildi. Dilan Polat’ın sevincini arabada paylaştığı 'Enercii' şarkısıyla gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 12:05
Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmesi olarak, kara para akladıkları iddiasıyla yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanıktan 4’ü tahliye edildi. Mahkemenin ara kararında tüm sanıklar için tahliye kararı verildi.

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılandığı davada, mahkeme tarafından tüm sanıklar için tahliye kararı açıklandı. Ara karar kapsamında tahliye edilen sanıklar arasında Engin Polat, babası Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün yer aldı.

Dilan Polat'tan Enercii

Tahliye kararının ardından Dilan Polat, sevinç çığlıkları atarak duyduğu mutluluğu dile getirdi. Eşi Engin Polat’ın tahliye edildiği haberini alan Dilan Polat, "Allah'ım şükürler olsun. Devletimiz sağ olsun. Çok mutluyuz" diyerek duygularını ifade etti. Daha sonra uzun zamandır kullanmadığı Instagram hesabından bir story paylaştı. Attığı paylaşımda çıakrmış olduğu şarkısı 'Enercii' şarkısı ile sevincini gösterdi.

engin polat tahliye

Dilan Polat’ın Kızına Mesajı

Dilan Polat, tahliye haberini kızı Milda’ya da iletti. Telefonla kızına seslenen Polat, "Şaka yapmıyorum. Seni almaya geliyoruz. Çorlu'ya gidiyoruz. Baban tahliye oldu kızım, kavuşuyoruz" şeklinde müjdeli haberi paylaştı.

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, "Yüce bağımsız Türk adaletinin doğrularını tecelli ettiği ve adalet yerini bulduğu için çok teşekkür ederiz. Çok mutluyuz, inanılmaz mutluyuz tarifi yok. Sevinçten uçuyorum." dedi.

sıla doğu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.