TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Yeşil Vatan’ savunması güçleniyor

Adana Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli, 'Yeşil Vatan’ savunmasında önemli rol oynayan insansız hava araçlarının konuşlandırıldığı Şakirpaşa Havalimanı'ndaki Havacılık Birimi personelini ziyaret etti. Müdür Etli, yeni görevlendirilen Uçak Mühendisi Emine Metin’e de başarı dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 13:21
Kaynak: SERHAT AKARSU
'Yeşil Vatan’ savunması güçleniyor

Adana Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli, Şakirpaşa Havalimanı’ndaki ‘Yeşil Vatan’ın havadaki kartalları İHA’ların personeli ile bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Orman yangınların zamanında tespit edilip, erken ve etkin müdahale edilmesinde hava gücünün çok önemli olduğunu belirten Müdür Tahsin Etli, havacılık birimi personeline üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde oluşturulacak Orman Havacılık İşletme Müdürlüğü kurulma sürecinin devam ettiğini ifade eden Etli, Şakirpaşa Havalimanı’nda kuruma ait iş ve işlemlerin takibi ve yürütülmesi için görevlendirilen Uçak Mühendisi Emine Metin’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bölge Müdürü Etli, "Yeşil Vatan savunmamız, vatan, millet, devlet aşkı ve sadakati ile yapılması gerekir. Buradaki personelimiz de görevlerini bu anlayışla yapıyor" dedi.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.