TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin'de Müslüme Yağal'ın mezarı kimliği belirsiz kişilerce parçalandı

Mersin'de kaybolan ve cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın davasında büyükbaba H. Yağal'a 45 yıl hapis cezası verilmişti. Müslüme'nin mezarına ise kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan saldırı ise kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
Mersin'de Müslüme Yağal'ın mezarı kimliği belirsiz kişilerce parçalandı

Mersin'de kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın davasında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Müslüme'nin ölümü ve davayla ilgili süreç vatandaşları şok etti.

Mersin'de kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın davasında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Müslüme'nin ölümü ve davayla ilgili süreç vatandaşları şok etti. Türkiye'nin günlerce konuştuğu küçük Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili açılan davada büyükbaba H. Yağal H. Yağal'ın Müslüme'ye karşı

Türkiye'nin günlerce konuştuğu küçük Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili açılan davada büyükbaba H. Yağal H. Yağal'ın Müslüme'ye karşı "kasten öldürme", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "cinsel amaçla cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından delil yetersizliği nedeniyle beraatine hükmedilmiş; sonrasında da H. Yağal'a toplam hapis cezası 45 yıl 12 ay hapis cezası verilmişti.  3 yaşında öldürülen Yağal’ın mezarı, kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar gördü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.