TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülben Ergen: Bu kadın kızına dürüst olmalı

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturması sürerken, ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in sosyal medya üzerinden yaptığı sert açıklama dikkat çekti. Ergen,"Kahpelik iki bacak arasında değil. Beyinde, vicdanda, yürekte. Bu kadının Allah'ı olduğuna inanmıyorum, ama avukatı var. O avukat kimse ona söylesin! Bu kadın artık yetti deyip bir bir doğruları anlatsın! 1 aydır kan kustuk! Kızına karşı dürüst ol be kadın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
Gülben Ergen: Bu kadın kızına dürüst olmalı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasının ardından başlatılan cinayet soruşturmasında şok edici gelişmeler yaşanırken, ünlü şarkıcı Gülben Ergen de olayla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Cinayetle ilgili tutuklu bulunan Nevzat Bahtiyar’ın itiraflarının ardından, Ergen sosyal medyada anne Yüksel Güran'ı sert bir şekilde eleştirdi.

Küçük kızı dere kenarına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın tutuklu bulunduğu cezaevinden götürüldüğü Diyarbakır Adliyesi'nde verdiği ifadede "Anne Yüksel Güran ile muhtar amca Salim Güran'ın ilişkisini görünce Salim Güran küçük kızı öldürdü" demişti. Gülben Ergen, anne Yüksel Güran hakkında sert ifadeler kullandı.

“Kahpelik iki bacak arasında değil”

Gülben Ergen paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Kahpelik iki bacak arasında değil. Beyinde, vicdanda, yürekte. Bu kadının Allah'ı olduğuna inanmıyorum, ama avukatı var. O avukat kimse ona söylesin! Bu kadın artık yetti deyip bir bir doğruları anlatsın! 1 aydır kan kustuk! Kızına karşı dürüst ol be kadın! Varsın yan sende, senin gibilerde! Daha ne yanacaksın ki ülke nefret etti senden. Daha nasıl yaşayacaksın bundan sonra!"

Gülben Ergen:

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.