TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehirli çiftçiler  Bakan Yumaklı ile buluşturuldu

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Genç Rençberler Platformu üyeleri, Tarım Çalıştayı Raporunu sunmak üzere Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 15:08
Kaynak: BÜLTEN
Eskişehirli çiftçiler  Bakan Yumaklı ile buluşturuldu

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş beraberinde Ak Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve Genç Rençberler Platformu üyeleri ile 22 Ağustos Perşembe günü İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen Tarım Çalıştayı Raporunu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya sundu.  Tarım ve Orman Bakanlığında gerçekleştirilen buluşmada Bakan Yumaklı Eskişehirli Genç Rençberlerle yakından ilgilenerek çiftçilerin sorun, çözüm önerileri ve taleplerini dinledi.

“Masalarda tartışılan sorunlar ve çözüm önerileri kürsüden yine çiftçilerimiz tarafından açıklandı”

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili açıklama yapan İl Müdürü Gümüş şu ifadeleri kullandı: “Geçtiğimiz günlerde Eskişehir tarım ve hayvancılığının, kırsalının ve çiftçilerimizin sorunları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı, çiftçilerimiz ile birlikte, muhtarlarımız, ilgili tüm kurum, kuruluşlarla; yerel yönetimler, üniversite, oda, borsa, kooperatif ve birliklerin yer aldığı, sektörün tüm paydaşlarının bulunduğu bir çalıştay düzenledik. Çalıştayda ilçeler bazında masalar oluşturduk. Hem ilçe bazlı, hem konu bazlı çalışma yapıldı. Masalarda tartışılan sorunlar ve çözüm önerileri kürsüden yine çiftçilerimiz tarafından açıklandı. Ayrıca isteyen her çiftçimize, kendi sıkıntılarını, taleplerini ve çözüm önerilerini kürsüden anlatma imkanı verildi. Bazı çiftçilerimiz de sorunlarını yazılı olarak verdiler. Tüm çalıştay video ve ses kaydı ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz personelince kayıt altına alınarak raporlandı."

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Ak Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ve Genç Rençberler Platformu üyeleri, Tarım Çalıştayı Raporunu sunmak üzere Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile buluştu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çalıştaya telefon bağlantısıyla katılarak çiftçilere hitap etti. Sorunların çözümü için diyaloğun en güzel, en doğru yöntem olduğunu belirterek Eskişehirli çiftçilerin  ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü tebrik etti. Bakanımız çalıştay raporunu beklediklerini ve çalıştayda dile getirilen her bir konuyla tek tek ilgileneceğini söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman İl Müdürü, Eskişehir Genç Rençberler Grubu temsilcileri ve Ak Parti İl Başkanımız Sayın Gürhan Albayrak ile birlikte Eskişehir çiftçilerinin sorunlarını dinledi, çözüm önerileri istişare edildi ve hazırlanan çalıştay raporu bizzat çiftçilerimiz tarafından Sayın Bakanımıza takdim edildi. Tarım ve Orman Bakanı Eskişehirli çiftçilerin 1 saat 45 dakika süren görüşmesi ile sona erdi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.