TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Üniversitesi Yumurtalık'ta tatil köyü kurmayı planlıyor

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde, Yumurtalık’ta 30 bungalov, tatil amaçlı çadırkent ve karavan alanını içeren bir tatil köyü kurmayı planladıklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 12:22
Kaynak: BÜLTEN
Çukurova Üniversitesi Yumurtalık'ta tatil köyü kurmayı planlıyor

Çukurova Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Beriş Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Yumurtalık’ta 30 bungalov, tatil amaçlı çadırkent ve karavan alanını da barındıran bir tatil köyü kurmayı planladıklarını açıkladı. Bu proje ile Adanalıların uygun fiyatlarla tatil yapabileceği bir alan yaratmayı hedeflediklerini belirten Prof. Dr. Beriş, gerekli hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

Prof. Dr. Beriş, “Bu bölümdeki öğrencilerimize Yumurtalık’ta yapacağımız tatil köyünde staj imkânı sağlayacağız”

Çukurova Kalkınma Ajansı’nın da projeye büyük destek verdiğini ifade eden Prof. Dr. Beriş, “Yumurtalık’ta Meslek Yüksek Okulumuz var. Bu projeyi de zaten okul müdürümüz Hülya Saygı hocamız yürütüyor. Orada da turizm işletmeciliği bölümümüz var. Bu bölümdeki öğrencilerimize Yumurtalık’ta yapacağımız tatil köyünde staj imkânı sağlayacağız. Burası hem üniversitemize küçük bir gelir getirecek hem de öğrencilerimiz için örnek bir staj alanı olacak” diye ifade etti.

Adanalıların buradaki tatil köyünden ister bungalov, ister çadır, isterse de karavan şeklinde çok uygun fiyata konaklayacaklarını vurgulayan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, bölgenin turizmde cazibe merkezi olması için üniversite olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Esendemir, “Üniversitenin her yeni projesi Adana’nın da kalkınması anlamını taşıyor”

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir,  “Üniversitenin her yeni projesi Adana’nın da kalkınması anlamını taşıyor. Bu yönüyle toplum adına yaptığınız her çalışmaya gereken desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Çukurova Üniversitesi Rektörlük Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen’in de katıldığı ziyarette ÇGC Başkanvekili Sefa Saygıdeğer, Başkan yardımcıları Dilek Akın, Engin Kanber, Mehmet Serbest, Hüseyin Arat, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Özke ile Yönetim Kurulu üyeleri Mutlu Mete, Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan da hazır bulundu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.