TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayetlere gönderme yaparak tehdit eden şahsa Ümit Özdağ’dan sert tepki geldi

Twitter'da yabancı uyruklu bir kullanıcının bir kadını tehdit etmesi, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sert tepkisine neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
Cinayetlere gönderme yaparak tehdit eden şahsa Ümit Özdağ’dan sert tepki geldi

Twitter'da bir kullanıcı, İstanbul'da yaşadığını belirterek, cuma günü yaşanan vahşi cinayetlere atıfta bulunarak bir kadını tehdit etti. Yaptığı paylaşımda, "Fatih surlarının tepesine benimle gelebilir misin? Seninle biraz konuşmak istiyorum" ifadeleri kullandı. Yabancı uyruklu olduğu düşünülen şahsın bu tehdidine, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sert bir şekilde karşılık verdi. Özdağ, tehdit içerikli mesaja tepki göstererek, bu tür kişilerin Zafer Partisi iktidarında siber polis tarafından cezalandırılacağını belirtti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ söz konusu tehdit mesajını alıntılayarak şu cevabı verdi: "Ben gelirim ve seni, soyunu, sopunu hepinizi o surlardan aşağı atarım. Ahlaksız herif, seni bir ana doğurmadı mı? Zafer Partisi iktidarında siber polis bu sanal ruh hastalarını evlerinden öyle alacak ki bir daha tuşlara dokunurken 100 kez düşünecekler."

ümit özdağ

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.