TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelik: Milletimizin dünya demokrasi tarihini yeniden yazdığı gündür

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde yaptığı sosyal medya paylaşımında milletin demokrasi tarihini yeniden yazdığını vurgulayarak, FETÖ'nün hain darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi hatırlattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
Çelik: Milletimizin dünya demokrasi tarihini yeniden yazdığı gündür

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde milletin dünya demokrasi tarihini yeniden yazıldığını belirterek sosyal medya hesabından  yaptığı paylaşımda “Milletimizin dünya demokrasi tarihini yeniden yazdığı gündür” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, milletimizin dünya demokrasi tarihini yeniden yazdığı gündür.  Milli egemenliğimizin korunması için vereceğimiz mücadelenin sınırsız olduğunu gösterdiğimiz bir milattır. Milletimiz, tarihin en hain terör örgütlerinden FETÖ'nün kanlı darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan liderliğinde topyekûn direnmiş ve bu ihanet şebekesinin milli iradeyi gasp etmesine izin vermemiştir.”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.