TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağcılar'da harabe eve 8 bin lira kira istendi

Bağcılar'da bir kiralık ev ilanı sosyal medyada tepki çekti. Bodrum katta harabe haldeki ev için 8 bin TL kira istendi. Bu olay sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 14:50
Kaynak: Haber Merkezi

İstanbul Bağcılar'da, sosyal medyada büyük tepki çeken bir kiralık ev ilanı ortaya çıktı. Daha önce benzer bir ev için 8 bin 500 TL kira istenirken, şimdi de bodrum katta içi harabe halde olan bir eve 8 bin TL kira talep edildiği iddia edildi. Görüntüler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Ev Sahibinin Tepkileri Şaşırttı

Evi kayda alan vatandaş, “İstanbul'da kiralık olarak ilana koyulan bir evi gezmeye gidiyoruz. Ev sahibine koridordaki eşyaları sorduğumda, onların önceki kiracıdan kalan eşyalar olduğunu söyledi. Peki 'Evde doğal gaz var mı' diye sorduğumda, 'onlar nedir' diye bir tepki geldi. Yatak odasında duran koltuğu da veriyor musun diye sorduğumda, eşyalı kiralamaya girer, kira fiyatını artırmam gerekiyor dedi ev sahibi” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Viral olan harabe evin gerçekten kiralanıp kiralanmadığı bilinmiyor, ancak sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti. Kullanıcılar, fahiş kira fiyatlarına ve ev sahiplerinin bu tür yaklaşımlarına karşı tepkilerini dile getirdi.

bağcılar kiralık daire

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.