TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da kurbanlık keçi elektrik tellere takıldı, şaşırtan kurtarma operasyonu

Adana'nın Sarıçam ilçesinde kurban kesimi sırasında damdan atlayan bir keçi, boynuzlarından elektrik tellerine takıldı. Olay yerine koşan Ramazan İmir, uzun uğraşlar sonucunda keçiyi komşusunun damında sıkıştığı elektrik tellerinden kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2024 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2024 15:43
Kaynak: İHA
Adana'da kurbanlık keçi elektrik tellere takıldı, şaşırtan kurtarma operasyonu

Adana’da damdan atlayan kurbanlık keçi boynuzlarından elektrik tellerine takılırken keçiyi kurtaran Ramazan İmir, "Normalde kaçan kurbanlıkları çok gördük. Ama kurbanlığın damdan sıçrayıp tele asılı kalması çok şaşırttı" dedi.

Sarıçam ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kurban kesimi sırasında ilginç bir olay yaşandı. Damda bulunan keçi kaçmak için aşağı atladığı sırada hemen dam kenarında bulunan elektrik tellerine boynuzundan takılı kaldı. Boynuzu tele takılı kalan kurbanlığı vatandaşlar kurtarmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucunda Ramazan İmir, komşusuna ait kurbanlık keçiyi takılı kaldığı tellerin arasından kurtardı.

keçi

"Tele asılı kalması çok şaşırttı"

Komşunun kurbanlığının seslerine dışarı çıktığını söyleyen Ramazan İmir, "Uzanırken keçi bağırtı sesi duydum. Herhalde komşu kurbanı kesiyor diye düşündüm. Baktım ısrarla kurbanlığının bağırmasını duyunca balkona çıktım, kurbanlığın telde asıldığını gördüm. Ben hemen komşunun damına çıkarak boynuzundan tele geçtiği için çıkartmakla zorlandık. Sonra bir kamyonun üzerine çıkarak kurbanlığının boynuzu çıkartarak kurtardım. Normalde kaçan kurbanlıkları çok gördük. Ama kurbanlığın damdan sıçrayıp tele asılı kalması çok şaşırttı" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.